- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
érdemes, somán van 4 formám, boltoron meg 3, de ég és föld, jó a soma is, de mikor nekiálltam survivalozni, hát bőven bírta még ott ahol a soma már már alig
brakk se rossz egyébként, mondjuk sokat nem használtam eddig, beleraktam egy catalystot, picit pifpuf durdurr és kb ennyi, megmondom őszintén, eleinte azt hittem valami demo fegyver lesz, de inkább ilyen shotgun csak pisztolyban - van valami pyrana nevű is amit tudok a brakkra hasonlítani, ebben is van kakaó ahogy nézem
egyenlőre van kb ~45 fegyverem legyártva, azokat akarom kimaxolni, utána picit megint gyúrok 1-2 fegyvert, frameből is van még 3-4 ami maxolásra vár, ill 1-2 amit össze kell még rakni... egyébként pont ez a jó ebben a játékban, a molyolás - az hogy az ember maga szerez meg alkatrészeket, gyártja le - majd húzza fel őket
most a Nova Prime van terítéken (bár még csak print van belőle), szép az a frame, tetszik ez az alap lilás színe is
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- Borderlands 4
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest