Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Aha, az Afurisról beszélsz, két Furis kell tán hozzá....
Három Warframe lehet, nem kettő? Na majd megnézem. Nekem megvan mind az 50 plat, még nem költöttem semmit, csak blueprintekre, de hát az is csak credit.Még tíz óra kábé, és kész lesz minden a Maghoz... az meg lesz egy nap, gondolom. Na meg kész lesz az Orokin generator vagy mi, csak ellövöm már a Excaliburra... majd csinálok másikat Magolni. Catalystom viszont egy sem volt még, a fegyverek be van fagyasztva kicsit
. Összvissz egy kérdőjeles küldetést láttam eddig...Szóval én alappisztoly, alapgéppuska, na meg az új kard. Szöszölős vagyok, magam csinálok minden cuccot... ilyenolyan slotot azt lehet, hogy venni kék majd, egyelőre nincs gond. Ha lóvé kell, add el a spec modokat, amiket már úgysem használsz! (pölö Excalibur only modok lvl 1-24, sosem kellenek már)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Összvissz egy kérdőjeles küldetést láttam eddig...