- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nekem nagyon nem akar osszejonni a cucc az Ash blueprinthez, egy dupla pityo viszont meglesz (szinten blueprintbol, valami F betus, most hirtelen nem jut eszembe hogy hivjak), csak meg let kell gyujtenem hozza. Tegnap vettem eszre hogy limitalt a warframhez megveheto fegyverek szama is, unlockolni meg csak ugy lehet extra slotot ha a penzert veheto kreditbol koltesz, amibol 50et adtak eddig ingyen, es egy slot 20 kredit, szal ez kicsit gaz, remelem majd atvarialjak hogy ne legyen rakenyszeritve a jatekos hogy kreditet vegyen ha tobb helyet akar a fegyvereknek. Ja es warframe-bol is csak 3at vehetsz alapbol, ha tobbet akarsz ahhoz is unlockolni kell helyet.

Kozelharci fegyverbol en a Bo-t vettem meg eddig, de mar el is adtam, a Skana sokkal jobb szerintem mint egy bottal hadonaszni.
Majd egy dual Skanara fogok meg gyurni, mert hat ket kard megiscsak jobb, mint egy. 
Gepfegyverbol a Bruston-t (vagy vmi hasonlo) vettem meg ami kis sorozatokat lo, de az sem jott be nagyon, szerintem el fogom adni es veszek egy shotgunt, abbol ugyis van loszer szarasig minden palyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tesla topik
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd egy dual Skanara fogok meg gyurni, mert hat ket kard megiscsak jobb, mint egy.