- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nekem nagyon nem akar osszejonni a cucc az Ash blueprinthez, egy dupla pityo viszont meglesz (szinten blueprintbol, valami F betus, most hirtelen nem jut eszembe hogy hivjak), csak meg let kell gyujtenem hozza. Tegnap vettem eszre hogy limitalt a warframhez megveheto fegyverek szama is, unlockolni meg csak ugy lehet extra slotot ha a penzert veheto kreditbol koltesz, amibol 50et adtak eddig ingyen, es egy slot 20 kredit, szal ez kicsit gaz, remelem majd atvarialjak hogy ne legyen rakenyszeritve a jatekos hogy kreditet vegyen ha tobb helyet akar a fegyvereknek. Ja es warframe-bol is csak 3at vehetsz alapbol, ha tobbet akarsz ahhoz is unlockolni kell helyet.

Kozelharci fegyverbol en a Bo-t vettem meg eddig, de mar el is adtam, a Skana sokkal jobb szerintem mint egy bottal hadonaszni.
Majd egy dual Skanara fogok meg gyurni, mert hat ket kard megiscsak jobb, mint egy. 
Gepfegyverbol a Bruston-t (vagy vmi hasonlo) vettem meg ami kis sorozatokat lo, de az sem jott be nagyon, szerintem el fogom adni es veszek egy shotgunt, abbol ugyis van loszer szarasig minden palyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- God of War - Íme a PC-s kiadás első értékelései
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 32 GB (2x16 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd egy dual Skanara fogok meg gyurni, mert hat ket kard megiscsak jobb, mint egy.