- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Én 7 pontnál járok de nagyon kinlodok vele.. Eddig soloban toltam de valahogy nem találtam izgalmasnak.. Nem is azért kinlodok vele mert nehéz... Illetve nehéz de a t4 keményebb... Csak az meg is éri
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna
Nekem valahogy a cryoticos dolog jobban bejött 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna