Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Na tegnap meglett végre a fang prime, nagyon régóta hiányzott 2 blade, ebből az egyik meglett 2 napja. egyik random srác akit behívtam meg is köszönte a végén a blade-t, írta hogy nagyon régóta keresi. mondom ne nekem köszönd én is régen keresem.
nem tudom jobb-e mint a dual ichor. mindegy, nem került orokin cellbe csak 15k pénzbe.a legjobb pisztoly meg a stug, már a 2. formát gyűröm bele, 1 formával sebzett 6k körül, így 2-vel eléri majd a 7k-t is. egyértelműen az eddigi legjobb side armom. aki megszokja h nem egyből robbannak a kis golyszlik annak ez a nyerő pisztoly. t3 survi wave 30 felett is aprít erősen.
bezzeg cseszett glaive prime blade-t nem adna egyet se...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest