Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Szintén, földi célpontra rá se merek menni orosz géppel (mással se nagyon), alapból is szokatlan még az irányítás, mert WoT után még mindig néha "W" gombbal akarok emelkedni, ami nem jó technika.
A LaGG még nem fullos, azt hittem, csak ezért gyenge, de ezek szerint fullosan se lesz sokkal jobb. Ráadásul érzésre ha egy szúnyognak nekimegyek vele, attól is szétesik, mintha törékenyebb lenne, mint az I15-ösök vagy az amerikai P36-osok.
Revolit: ok, majd rákeresek. Nekem egyenlőre az életben maradás is siker, tanulnom kell az irányítást, ilyen mélységekbe nem mentem bele. Tegnap végre volt egy 7 killes köröm, na annak örültem, most először sikerült elsőnek lenni a csapatban, bár általában máskor is top 6-ban szoktam lenni, kivéve, ha bombázót is kell vinnem, mert az mindig lerontja a helyezésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest