- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #2544 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, ha már squad-ozik az ember, érdemes 2 bombázóval menni szorosan egymás mellett, ritka az a vadász aki egyedül bepróbálja ezt a kombót, ugyanis igen veszélyes. A legjobb az, amikor amikor az üldözőből vad lesz, volt hogy én fordultam rá bomberrel egy szintén bombert üldöző vadászra. Elölről-hátulról szekszuáltuk halálra.
bandiras2:
Az általad ecsetelt problémákat szokták a WoT-ban szopóágnak hívni. Ott már-már természetes a dolog, és együtt lehet vele élni. Úgy látszik itt is kénytelen leszel. Azt próbáltad amúgy, hogy visszamész T1, T2-be, és megnézed ott mit tudsz alkotni? Lehet nagyobb Tierben több a Pro, bár az köztudott tény, hogy ott már azért rövidebbek a meccsek, mert a csilliárd tonna bombával gyorsan véget vetnek neki.smisa:
Én speciel minden elé lövök a rakétákkal, főleg épp forduló bombázóra nagy fun. De szemből is talál, bár nem volt ritka hogy a 8-ból egy sem, és én is kerültem már el szemből enemy rakéta barrage-t"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Malibutomi
nagyúr
Mondjuk volt olyan menetem, ahol a bombázós srác az elején beírta hogy fedezzetek, válaszoltam neki hogy oké. Erre huss elrepült egyenesen az ellenség bázisa felé. Mire felkapaszkodtam az ő magasságába pont megnézhettem 3 km-ről ahogy fossálövik.
Aztán még be is irta a chatre hogy kösz hogy nem fedeztetek...[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Vagy szakaszban kell menni és lesz aki megvéd. Én a repülő csónakommal múltkor egymagam bombáztam szét AB-ben az ellenfél földi egységeit úgy 400m-ről, mert mindenki szart rám nagy ívben. Aztán persze kapott a szárnyam egy találatot és nem bírtam elég nagyot fordulni és nekimentem egy hegynek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- Aki kapja marja! Lenovo Thinkpad T470S laptop (14FHD/i5-G6/8GB/256SSD)
- Új állapotú ThinkBook,FullHD IPS, játékra is,i3 1115g4(4 4,1Ghz),8-32GB DDR4 RAM,SSD
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- AMD Ryzen 7 9800X3D / GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER WINDFORCE MAX OC / GIGABYTE X670E AORUS PRO X
- XBOX 360 & XBOX Classic Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest