Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandiras2

senior tag

válasz PAtr0n #2511 üzenetére

WOT ban nagyszerűen elboldogulok, azzal semmi problémám nincsen [link] :)
    WT-ben az orosz ágat kezdtem el. IL-4 AR2 SB vannak csak. PE2 fejlesztés alatt volt, de az update miatt most nincsen...
    Vadászból MIG3-15 megvan, a BK fejlesztés alatt.
    Akkor kicsit részletesebben a tapasztalatom:
    8 játékban egymás után IL4-gyel nagy hatékonysággal megkezdem az ellenfél bázisainak gyalulását, gyorsan szórok sok bombát, egy bázis max 2 rárepülés. Ilyenkor az szokott történni, hogy bár nekünk még van 2 bázisunk, valamiért baromigyorsan elkezd fogyni a ticketünk, és hiába gyakom a repteret, hirtelen veszítünk, pedig még akár ground unit is van még.. WTF?? 9. alkalommal, egy gép kinézmagának, oneshootol, majd mikor beviszem az AR32-t, megint, majd beviszem a miget, és megint, éééééééés nyerünk. 0DMG, 4x hurrá!
    Napok óta ez van a 4x körökben. Ha bármi érdemlegeset csinálok, és még nincs meg a 4x, akkor VESZÍTÜNK. Ha begyaknak az elején, akkor kötelezően nyerünk.
    Géppuskásaim SOHA semmit nem találnak el, még egyszer volt az SB-vel hotgy két biplán kezdő nekirepült a géppuskatűznek, azóta csak szökőévente 1 találat, más géppuskások oneshootolni szokták a pilótámat. TÉNY.
    Ha nincs értelme tovább szórni a bombát, időnként bemegyek zuhanóba, kinézek mondjuk egy SU2-t(B25 messzire kerülöm), és megpróbálom levadászni, de ilyenkor a géppuskásai legyaknak a gecibe mielőtt eltalálnák az enyimek.
    Amíg csak biplánjaim voltak, a kezdeti szerencsétlenkedés után hamar rájöttem hogy harcolhatok relatíve eredményesen, de ez ami most megy az vicc.
    Az a baj, hogy az eredmények következetesen azt mutatják, hogy kizárólag az én játékbeli teljesítményem határozza meg hogy győzni fogunk e vagy sem.

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman

Új hozzászólás Aktív témák