- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Micsurin #2191 üzenetére
Hmm, én meg pont az USA-t nem igazán prefarálom, náluk csak a Japánok jönnek be kevésbé
Persze ezeknél még tier1-ben vagyok, Japóknál egy gépet fejlesztettem ki eddig összesen, USA-ban meg 2 vagy 3-at. Oroszokat vittem legtovább, de valahogy most már róluk is lekattantam, épp Angolokat viszem. Németekhez meg néha megjön kedvem, és szerintem tök szar tier1 gépeik vannak, mégis egész jól szokott menni velük, már egy tier2-est kifejlesztettem.
-
pakriksz
őstag
válasz
Micsurin #899 üzenetére
azt hogy? Athlon II X4, 3,1ghz radeon 5770-el maxmax grafikán megy (élsimítás nélkül, mert az minek 1080p-re)
Egyébként arcade módban kipróbáltam a kezdő ruszki gépeket, és bizony nagyon OP-k az amcsikhoz képest azzal kezdtem hogy 7 ellenséges gépet sorban lelőttem, közben 3 földi egységet is, jóval könnyebben és gyorsabban mint p-26-al, vagy p-36-al), nulla halál. És ez nem egyszeri alkalom volt, bár általában többször halok meg, mert állandóan rammerek jönnek szembe és nehéz elkerülni hogy nekem jöjjenek, mert ők soha nem próbálnak kitérni, csak én...
-
D013
aktív tag
válasz
Micsurin #883 üzenetére
Külön szintezik a profilod, és külön az adott nép amelyikkel tolod. Az új repcsiket az adott népnél elért szinted után veheted, annak nincs köze a profilod szintjéhez.
A Bf109 lefed vagy 7 altípust. Az első emlékeim szerint még felejthető, a többinél felszerelhetsz a szárnyakra géppuskákat miután kifejlesztetted. Ez az én 9-es szintemen 3 db 20 mm-es ágyút jelent egy gépen..brutális. Konkrétan 0,5-2 másodpercig tartod egy vadászon és szétszakad. Bombázók ellen is hatásos. Azt hiszem 13-as szinten kapunk olyan típust amelyiknek már az orrban lévő 20 mm-es mellé, 2 db 30 mm-est lehet szerelni a szárnyakra..alig várom.
Maga a gép papír, de a kanyarodás, sebesség, emelkedés szerintem elég jó...
...a amcsiknál a tier V-ös P-40-et semmi sem viszi nálam, 9es szinten is használom, nincs olyan amit ne kanyarodna le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest