- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
Francia91 #5358 üzenetére
ezzel sehogy, viszont igen nehéz kilőni, nemrég 2x is pattintott az oldala 128mm-es lövedéket 200-300 méterről, majd egy lövésből eldurrantott egy 85 mm-es,az erős ágyúnak és jó optikának köszönhetően messziről is ki lehet lőni szinte bármit pl. pár napja 1600 méterről kilőttem egy t44-et.
-
PAtr0n
addikt
-
-
milkabrams
őstag
válasz
Francia91 #5302 üzenetére
A csaták nagy része, elképesztően egyoldalúra szokott sikerülni, ami számomra kissé fura. Talán a statisztikák alapján egyik csapatba több míg a másikba kevesebb agyhalottat pakol? Nemrég pl. az egyik H1-es valahogy feltolatott egy falra, majd el nem tudom képzelni hogy de nem tudott lemenni és belőttek a tetőpáncélján. Másik alkalommal egy IS3 és egy M103 megállt a spawntól 10-15 méterre páncélvadászt játszani, onnan persze semmit sem láttak, én meg egyedül mentem pontot foglalni mert beijedtek 2 királytigristől, amiket ki is lőttem aztán engem is egy Leo.
-
PAtr0n
addikt
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz
Francia91 #5158 üzenetére
Grat! Én a 76mm-esekkel hiába találom el, semmi nem történik. Látszik a kis füstfelhő, ahol eltaláltam, be is játsza azt a halvány csippanó hangot, de ugyanúgy repül tovább. 11x találtam el a 12.7mm-es "anti-aircraft" géppuskával. Ez valami repülő tank, vagy én nemtudom. 122 meg jó, mert sokáig megtartja a lendületét és így nem olyan ballisztikus/ívelt a pályája.
-
Csacse
tag
válasz
Francia91 #5087 üzenetére
Nem neked címeztem amitírtam hanem annak aki nemrég kezdte.
Nagyn jól leírtad pont ez is kell hozzá ismeret, tapasztalat. Amiben bővelkedik egy kezdő. Ugye?
Amg elérsz oda hogy van fullos vagy 100 főlötti legénységed már lehet nyomni kv2 vel
Szerintem a kv2 nem egy kezdő tank. lehet vele hentelni kilövi a Maus-t is egy lövésből de tapasztalni kell elötte.... -
SP4C3
veterán
válasz
Francia91 #5022 üzenetére
Na lejött a frissítés...
Nincs mitől félned a T34 úgy el lett baszva, ahogy illik. Mocskos gerinctelen dev brigád.
Mi az az újratöltési idő? Meg mik ezek a useless lőszarok? Csak kinézetre van köze a T29-hez, nem kell aggódnod egy fostalicska így a T34, Tigris II H megeszi majd reggelire.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #4961 üzenetére
Pont 1 órája lőttem én is SB-ben ME410-el egy Jacksont. Első lövés, pont betalált motortérbe az 50mm-es, de csak pár mp-re rá robbant fel. A történethez hozzátartozik, hogy előtte leamortizáltam egy Ostwind-el szegényt, de ki tudott lőni és tovaállni. A végzete így is megtalálta, ahogy nálad
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Francia91 #4958 üzenetére
Nyilván, mert a 7.0 könnyebben berántja a nagyobb meccsekbe is, mint a 6.7-et, ahol tolongás van.
Bármelyik IS-2 alvázra épülő cucc rosszabb mozgás terén, egyedül talán, de az is csak talán, a hátramenetben jobbak vmivel.
Mindent ki lehet lőni egy lövésre, kérdés a hogyan. -
milkabrams
őstag
válasz
Francia91 #4918 üzenetére
Ha sikeröl elrejteni a hasát simán kiállok adok-kapok harcra egy is4m-vel, ha csak a torony látszik a vadásztigris sen sokat tehet, szerintem a t32-est nem egyszerű szemből kilőni, a géppuskafészket eddig 1x sikerült belőniük 120+ csatában, kilőni is szinte csak oldalról sikerült, azt az 5-6 alkalmat kivéve, mikor bepattant a lövegpajzsról.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #4767 üzenetére
Akartam írni, hogy igen, Pz IV G is át tudja lőni, de ahhoz már sok tényezőnek kell teljesülni.
Néztem adatlapon, az IS-2-esek reload time-ja nagyjából onnan indul, ahol neked a kimaxolt T-44 van. Szóval azokon még lehet hozni pár mp-t. De majd valaki leírja mennyi is kimaxolt töltővel egy IS-2-es. -
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #4666 üzenetére
Lehet boldogulni ezeken a szinteken, de baromság az egész úgy ahogy van.. olyan nehéz gép aminek a páncél a lényege szart sem ér cheat-fs meg apds ellen.. Maus-al lecsökkent az évi játékok száma 1-re mert rakéták mellett már tényleg egy rakás szarral egyenlő. JT-vel meg még úgy ahogy megyek, de azzal is nagyon nehéz
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #4649 üzenetére
Nahh, itt a bizonyíték rá, miért is olyan fontos a távcső.
Sokan nem értik miért használjuk, "hisz ott a célzó nézet, az is elég, és egyből a célponton van a cső" Igen, de közben rengeteg hátrányt szenvedünk más perspektívákból:
Előnyök:
- nagyobb látótávolság
- gyorsabb körbenézés
- A gunner sight-hoz képest akár 1 - 1.5 méterrel magasabbról kémleljük a terepet, tehát pl domb mögül kinézni, úgy hogy ne vegyenek észre, elsőrangú.Hátrány (ami tulajdonképpen nem is igazán az):
- ahol megláttuk az ellent, oda kell mozgatni a tornyot... ami egy lövés kattintással automatikusan meg is történik (persze bino módban a löveg nem sül el, csupán a távcső középvonalába mozgatja a gunner)Ráadásul a gunner sight és bino közötti váltás is rugalmas, csak rá kell állni a kéznek.
Persze a bino előnyei RB-ben meg SB-ben jönnek elő, AB-ben tényleg nincs sok értelme a markerek miatt.jimmy74:
Éppen beszélgetünk, miért lenne az? -
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #4591 üzenetére
T-44-122... egyik nap találkoztam vele egy Maus-al, óó mondom közel nincs olyan átütése, hogy átlője a tornyomat, kigurulok elé telibe lövöm a tornyát lepattan róla.. na mondom oké, de aztán visszalőtt és felrobbantam azzal a lendülettel 1 lövéstől.. át is vitte és még az egész maust ki is pucolta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest