- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Köszönöm a linket, kicsit eltűntem. Sajnos csak az utóbbi napokban tudtam végre foglalkozni a WOL-lal. Odáig eljutottam, hogy hálózaton keresztül fel tudom ébreszteni a laptopot, viszont távolról még mindig nem működik (mobilnet).
Linkelem a router beállításaimat:
Fix IP-t adok a laptopnak (laptopon is beállítottam a hálózati beállításnál)
[link]Beállítom a DDNS-t, ahol a 9-es portot adom meg. Jelszó+Azonosító+Domain név megfelelő.
[link]Itt pedig nyitottá teszem a 9-es portot. Bár ezen oldal alapján valamiért mégsem nyitott: [link]
[link]Amit még tudni kell az itthoni hálózatról. Hogy két router van itthon.
- 1. modem-router - ez a Telekom routere, ez a Huawei
- 2. router - tp-link wrt 841nd v7 (ddwrt fw-rel)A laptop a TP-Linkre van kötve, viszont a Huawei modem-router-t adja meg alapértelmezett átjárónak az "ipconfig /all" lekérdezésnél.
Véleményed szerint mi lehet a probléma? A portot hogy tudnám megnyitni, ha így mégsem működik?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Hibernált Asus X550LNV típusú notebookra (Win 8.1) szeretnék wake-on-lan folyamattal kapcsolódni, teamview-ör közreműködésével (mobilról). Bekapcsolt állapotban működik is, de kikapcsoltban is szeretném működésre bírni.
Elolvastam néhány leírást, win-be elvileg aktiváltam a funkciót, viszont a bios-ban nem találok erre utaló részt. Egyáltalán bios-ban szükséges beállítani a wake-on-lan funkciót? Vagy valami "buherált" bios frissítést kellene végrehajtanom (ezt garancia miatt kihagynám)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest