Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz veze #345 üzenetére

Köszönöm a linket, kicsit eltűntem. Sajnos csak az utóbbi napokban tudtam végre foglalkozni a WOL-lal. Odáig eljutottam, hogy hálózaton keresztül fel tudom ébreszteni a laptopot, viszont távolról még mindig nem működik (mobilnet).

Linkelem a router beállításaimat:

Fix IP-t adok a laptopnak (laptopon is beállítottam a hálózati beállításnál)
    [link]

Beállítom a DDNS-t, ahol a 9-es portot adom meg. Jelszó+Azonosító+Domain név megfelelő.
    [link]

Itt pedig nyitottá teszem a 9-es portot. Bár ezen oldal alapján valamiért mégsem nyitott: [link]
    [link]

Amit még tudni kell az itthoni hálózatról. Hogy két router van itthon.
    - 1. modem-router - ez a Telekom routere, ez a Huawei
    - 2. router - tp-link wrt 841nd v7 (ddwrt fw-rel)

A laptop a TP-Linkre van kötve, viszont a Huawei modem-router-t adja meg alapértelmezett átjárónak az "ipconfig /all" lekérdezésnél.

Véleményed szerint mi lehet a probléma? A portot hogy tudnám megnyitni, ha így mégsem működik?

• bexinho23

őstag

Sziasztok!

Hibernált Asus X550LNV típusú notebookra (Win 8.1) szeretnék wake-on-lan folyamattal kapcsolódni, teamview-ör közreműködésével (mobilról). Bekapcsolt állapotban működik is, de kikapcsoltban is szeretném működésre bírni.

Elolvastam néhány leírást, win-be elvileg aktiváltam a funkciót, viszont a bios-ban nem találok erre utaló részt. Egyáltalán bios-ban szükséges beállítani a wake-on-lan funkciót? Vagy valami "buherált" bios frissítést kellene végrehajtanom (ezt garancia miatt kihagynám)?

Új hozzászólás Aktív témák