- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toxee03
csendes tag
Sziasztok!
Erdeklodnek h ez a wake on lan mukodik e ugy ha jelszavazva van a gep? (Win7)
Azaz persze tudom bekapcsolni be tud,de elakad a jelszo beirasanal? Nem tudom beallitani h a teamviewer elinduljon es ott irok jelszot meg stb?
valaszt elore is koszonom es bocsi az ekezetek hianyaert -
veze
őstag
amelyik lan kártyán ott a csatlakozó, annak tudnia kéne az ébresztést..
Én is használtam korábban ilyeneket ( má már csak egy lapomban ilyen, a többi integralt) szóval ahány kártya volt, annyiféle modon kellett beállítani két egyforma nem volt. mindegyik tulajdonságaiban ott volt csak meg kellett keresni. Azt is tapasztaltam hogy volt olyan amit az xp azonositott felismert működött is mint hálókártya..de elég sovány volt a tulajdonságainál a beállítási lehetőségei, wake on lan se találtam. Aztán feltettem a kártya sajat driverét, és kibővültek a beállítási lehetőségek..
Na és biosban se nagyon volt két egyforma sor, minden lap más névvel illette azt a sort ahol be kellett kapcsolni, volt ahol wake on lan, volt ahol modemről ébresztés stb..kellett jováhagyni ahhoz hogy működjön. De gondolom ez nem probléma és simán be tudod állítani -
veze
őstag
ha uj alaplap, akkor azon már van integrált hálókártya, és megy a wake on lan alapbol. jó kérdés ha az valami miatt nem működik , akkor a pci slotba dugott régi lan kártya működik-e a wake on lan, abban az esetben ha nincs hova dugni az alaplapon a csatit.. Szerintem nem. mert ha a lankártyán megvan ez a csatlakozo akkor ott küldené ki a jelet az ébresztésre, nem a pci-sloton át...
persze egy uj gigabites lankártya ha nincs is rajta ilyen csatlakozó, akkor biztos megoldja pci-n keresztül talán. mostanaában nem volt a kezembe csak régi lan kártya,(7-8-9 évesek) megjegyzem azokon se mindegyiken volt wake on lan csatlakozó, amelyiken nem volt az nem is ébreszt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest