Hirdetés

Aktív témák

• [amne]

senior tag

Csak hogy egy kicsit a másik (a sötét?) oldalt is pártfogolja valaki, én meg nem értem ezt a sok ellenszenvet. Én néha megnézem az egyik ilyen valóságshowt (ami mellesleg a valóságtól elég távol áll, mind1) és úgy vagyok vele hogy inkább ebbe hülyüljek bele mint a Dzseki Csen-be a Bád Szpenszerbe vagy valami 30 éves über gagyi vagy valami újabb neo-szar akciófilmbe. Jobban elszórakoztat pár igazi magyar fiatal srác hülyéskedése, feladat teljesítése vagy nem teljesítése (gondolom rá lehetett jönni hogy BB-rő beszélek) mint a fent említett mocskokban látható gyilkolászás stb. Persze mondhatjátok azt hogy itt meg meztelenkedés meg szex és alkohol folyik, de őszintén, melyik áll közelebb hozzánk? A fotonágyúval való gyilkolászás, vagy mondjuk egy ivászat a haverokkal?

Az meg hogy az emberek kidobnak egy csomópénzt az ablakon az számomra is érthetetlen. Érdekes módon egyszer se fordult meg a fejemben hogy ezzel erősítsem kedvencem állását a játékban. Bár ha jobban belegondolunk akkor ha ez nem lenne akkor valamilyen más módon csalnák ki a pénzt az emberekből, hiszen ezt tanulták éveken keresztül a megfelelő helyeken.

Összefoglalva: az ember nyugodtan megnézhet egy-egy ilyen műsort ha éppen nincs jobb dolga, csak tudni kell hogy ezek miért vannak adában, mire kérnek pénzt, és hogy stílszerű legyek...hogy mire megy ki a játék.

Aktív témák