- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Ha itthon vagyok akkor ugye a telefon Wifin van.
Ilyenkor is ugye LTE-n azaz 4G-n megy a hívás?
Csak, mert ha wifin vagyok akkor ugye mobilhálózatok jelerősségénél nincs kint 4G jel, illetve hívás alatt 4G jel helyén egy homokóra jelenik meg.
-
kory24
őstag
Az esetleg lehet a hiba forrása, hogy a 2.simen nincs hang csomag rendelve?
Azaz csak egy 6GB net csomag van rajta.
De ettől hívni és hívást fogadni lehet vele.
Telekom oldalán sehol nem láttam szükséges lenne a voLTE-hoz min. S csomag.(Ügyfélszolgálat egyelőre nemtudom hívni, mert párom nevén van előfizetés ő meg ma dolgozik)
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Feltettem egy kérdést a telefonom topikjában, ami VoLTE témájó, de nem akarom duplán feltenni, ezért ide csak linkelném, hátha van aki tud választ készüléktípustól függetlenül is.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A Volte hívás-hoz szükséges, hogy az adott előfizetésen legyen aktív net csomag is?
Céges kártya, de net nincs hozzá.
Kaptam rá egy ilyen sms-t nemrégiben :
"Kedves Ügyfelünk! Már az Ön telefonján is elérhető új 4G hang szolgáltatásunk, mellyel a jövőben gyorsabb hívásfelépüléssel, HD hangminőségben telefonálhat és akár hívás közben is használhatja a 4G mobil internet szolgáltatást. Az aktiváláshoz kérjük, indítsa újra mobiltelefonját. További részletek: www.telekom.hu/4g-hang Üdvözlettel: Telekom"
Dual sim-es (dual volte képes) telefonban lesz, de alapértelmezett adatra a másik sim lesz kijelölve.
Így is működhet majd akkor a volte mind2 sim-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest