Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
A ROM újrarakás után újra jelentkezett probléma, híváskor címtár alkalmazás leállt üzenet jött. Internetes nyomozás után a Google + okozza, visszállítottam azt gyári verzióra és letiltottam a frissítését, így már nem jelentkezik a hiba.
-
andersen10
aktív tag
otthon van OTG kábelem este kipróbálom egy pendrivval.
Viszont jó hír, hogy a háromgombos headset kábelem mindhárom gombja működik, a hangerővezérlés is, ezt eddig egyik telóm se tudta, csak az S3.Ilyesmi kábelről van szó:
3-5mm-Male-to-Female-Headphone-Earphone-Adapter-Mic-Extension-Cable-Audio
-
andersen10
aktív tag
Attól, hogy az USB digital audio nem megy még más usb otg perifiériákat tudhat kezelni a teló, előbbinek külön spec. protokollja van, és csak mostanában fog bekerülni a natív támogatás as androidba. Eddigi telóim közül cska a Samsung S3 és Nubia Z7 mini támogatta.
Részletek:
https://source.android.com/devices/audio/usb.html -
andersen10
aktív tag
Köszi a leírást, én is fölraktam újra a cuccot. Az ok az volt, hogy elkezdett FC-zni több alkalmazás, a végén már fotózni sem tudtam vele. Valószínű törölhettem olyan Vodás rendszeralkalmazást, amit nem lett volna szabad (rootappdelete alkalmazással) amikor vodátlanítottam a telót.
Nekem annyi kiegészítésem lenne a leíráshoz, hogy:
1. Driverek telepítése (win 7 pro 64) a leírt módon nem ment, helyette a szöveges leírásnak megfelelően:
"If you can't set drivers as described in PDF guide, just do as I did:
I installed drivers this way:1) PDAnet
2) Coolpad-140208
3) Vcom_Driver_Autoinstall - this one was most important! "Így már hagyta magát
2. bootloader módba nekem csak úgy sikerült tenni a telót hogy a kikapcsolt telót hangerő le gomb lenyomásával dugtam USB-re. Viszont a végén az "adb reboot recovery" működött szépen, nélküle nem tudom hogy lehetne kiszedni a telót a frissítés utáni állapotból, kösz a tippet.
-
andersen10
aktív tag
Széles tömegeket nyilván nem érint, de sajnos USB-s külső DAC-ot nem kezeli a teló. Annyiból nem nagy gond hogy egész jó a hangminősége anélkül is.
-
andersen10
aktív tag
válasz
andersen10 #51 üzenetére
Továbbá: towelroot-tal simán rootolható a teló, viszont a hálózatfüggetlenítés szerintem házi eszközökkel nem megoldható. De ha vkinek van rá ötlete, welcome...
-
andersen10
aktív tag
öröm van. 😃
a here maps működik, az sd kártya kezeléssel volt gondja. kivéve a kártyát belső storagera szépen lejött a mao térkép.
és az auto brighnessre is van gyógyír, a velis auto brightness nevű alkalmazás ha átveszi a hatalmat szépen vezérli. nekem az S curve beállítás szimpi, végre nem süti ki a szemem sötétben, ami az akkuidőnek is használ. -
andersen10
aktív tag
Vki próbált Here maps-ot telepíteni? Nekem az alkalmazás települ, de térképet nem enged letölteni valamiért. Más telóval ment. Google maps megy gond nélkül.
Viszont 64 GB SD kártya megy gond nélkül (sandisk).
Illetve most látom nekem nem jó a fényérzékelő szenzor, vihetem vissza garis javításra...
Az auto fényerő nem akart működni, így lett gyanús a dolog. -
andersen10
aktív tag
Köszi, sajnos ha megnézed a füves fás részt ugyanolyan csapnivaló mint az én képeimen. Nyilván viszonyítás kérdése a minősítés, meg kinek mi az elvárása, valószínűleg ezért látjuk másképp.
Az én szemem Nikon dslr újabban micro 4/3 vázakon edződött, ahhoz képest persze minden mobil gyenge, nem is elsősorban felbontásban, hanem főleg zajban és dinamikában, ugyanakkor a mostani nubia Z7 mini telóm még tolerálható, de a smart 4 max már nagyon nem ugorja meg a lécet.Köszi a ROM telepítés leírást! Csak hogy értsük, ez is egy voda rom,csak néhány előtelepített alkalmazás nélkül? Mi a különbség?
-
andersen10
aktív tag
Akkor kérlek dobj fel valahova mondjuk hasonló erdős-bokros témáról teljes felbontásban képet, kíváncsivá tettél.
Német tesztekben is kiábrándítónak mondják a kameráját pl. itt:Mondjuk nézd meg ezt a képet a fenti tesztből...
A kamerát leszámítva korrekt cucc az áráért, mondjuk nekem napi használatra nem lenne alkalmas a mérete miatt, mert ez már szigorúan kétkezes péklapát. 5 collon még épp elvagyok.
De "mini tabletnek" a gyerekeknek hibátlan." gyári alap rom az nem ": talán mert ez kifejezetten a Vodának gyártott teló, ezért nincs is más romja? A saját brandes coolpad s6 dualsimes...
-
andersen10
aktív tag
Előfizus áron (2 évre havi 2e) nem volt rossz vétel, pl a gyerekeknek mozizni a kocsiban hosszú útra.
Kérdés: hogyan lehet ebből kipiszkálni a SIM kártyát ha cserélni akarom vagy rosszul tettem bele?
Egy negatívot tudok mondani, a kamerája nagyon gyenge, csináltam egy kis tesztet, 100% cropok ITT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest