Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
Köszi a leírást, én is fölraktam újra a cuccot. Az ok az volt, hogy elkezdett FC-zni több alkalmazás, a végén már fotózni sem tudtam vele. Valószínű törölhettem olyan Vodás rendszeralkalmazást, amit nem lett volna szabad (rootappdelete alkalmazással) amikor vodátlanítottam a telót.
Nekem annyi kiegészítésem lenne a leíráshoz, hogy:
1. Driverek telepítése (win 7 pro 64) a leírt módon nem ment, helyette a szöveges leírásnak megfelelően:
"If you can't set drivers as described in PDF guide, just do as I did:
I installed drivers this way:1) PDAnet
2) Coolpad-140208
3) Vcom_Driver_Autoinstall - this one was most important! "Így már hagyta magát
2. bootloader módba nekem csak úgy sikerült tenni a telót hogy a kikapcsolt telót hangerő le gomb lenyomásával dugtam USB-re. Viszont a végén az "adb reboot recovery" működött szépen, nélküle nem tudom hogy lehetne kiszedni a telót a frissítés utáni állapotból, kösz a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xcover 7 128/6
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest