Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Tehát senkinek semmi infó?????

[Szerkesztve] -
embe
nagyúr
Nekem is azt mondták itt Nyíregyházán, hogy mire nyúgdíjas leszek talán használhatom.
Komolyan nem tud senki semmi infót? Tegnap azt mondták a vodafos kirendeltségen, amikor a kollégám egy 3g-s telórt vett, és erről beszéltem, hogy , még ez itt úgysincs, és nem is tudni mikor lessz. Háát ez elszomorító volt -
embe
nagyúr
Ezek szerint nincs info

-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Valaki nem tud arra vonatkozóan infot, hogy valyon a nagyságos voda mikor tervezi a vidéki 3G terjeszkedést?
-
embe
nagyúr
Szia!
Nekem volt egy Siemens S65 obilom. Az ahhoz adott CD.-n volt olyan progi, amivel az ámítógépről lehetett wapozni. A te telódhoz nem adtak dráver cd.-t?
Próbáld meg az alábbi helyeken, itt elég sok progi van, és mindkét hely a Sony telókról szól:
www.pappfer.hu
www.seria.hu
Van ahonnan csak akkor tudsz letölteni, ha a fórumon regosztrálsz előtte,
Jó böngészést!
-
embe
nagyúr
Ezzel én is így jártam. Az előző Siemens S65V tudta fogadni a hívást. Utána SE K750i-t használatam /-lok /, és ez ha épp nem letört akkor tudja fogadni a hívást.
-
embe
nagyúr
Ja ez a kapcsolat /net/ minden telóval működik/ha modemes/. Ha úgyanis megvan a kapcsolat a teló és a szgép. közöt, akkor a teló betárcsáz egy számot /*#99#, legalábbis azt hiszem /, és így építi fel a kpcsolatot. Ráadásul a vodás ügyfeles azt mondta, hogy a connectet dobjam le a gépről.

-
embe
nagyúr
Sziasztok! Én is a vodafos GPRS netet használom már régóta. A tapasztalatom az, hogy a connect nem a legjobb. A voda ügyfelesével beszélsz, és leküldenek emilben egy beállítási konfigurációt. Meg kell adni az op. rendszer típusát. Ez lépésről lépésre mutatja, hogy mit hogyan kell beállítani /AT stb./ Ez sokkal megbízhatóban műkösik. Nekem legalábbis. Több telefonnal is próbáltam a dolgot. Amúgy kipróbáltam a Pannont is, és ot is ezt a beállítást adták meg / persze nem pont ezt, hanem a saját adataikkal módosítva/
..és mindkét szolgáltató egymástól függetlenül azt mondta, hogy ez job mint a saját progijuk / conect, click /. Nekem bíztosan, és mint mondtam próbáltam már több telefonnal is a dolgot / siemens, nokia , motorola/ és kábellal, és bluetoothal is.
Amúgy valahol olvastam, hogya voda össze meg vissaz számláz. Nekem soha nem tudták megmondani, hogy éppen hol tartok. Volt olyan hogy az ügyintéző 1 szer azt mondta, hogy már 207 mb.-nál tartok. Minden számláló /teló, szgép/ szerint mégcsak 190mb.-nál jártam. SMS infot lekértem: 190 mb.! 3 napig no net. Ismét ügyfélszolgálat. Kérdésre a válasz: 201mb. Mondom ez hogy lehet, pár nappal ezelőtt a kollégája szerint még 207-nél jártam, azóta nem használtam így csökkent
. A válasz , kérjem le sms-ben, mert az a pontos. Mondom megtörtént, asszerint 190. Válasz: akkor is tulléptema 200-as határt, most már meg se álljak 500-ig
. Mondom ok. Használtam tovább. Megjött a részletes számla. Vajon mikor léptem út a 200.-at? Onnantól amikor azt mondtam, hogy mostmár mindent bele. Ja és ezt minden hónapban ellehetne játszani. Azóta sz@rok az ügyfészolgálatra, és a teló számlálóját veszem alapúl,meg az sms.-t. A kettő érték nagyon közel van egymáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik