Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• embe

nagyúr

Sziasztok! Én is a vodafos GPRS netet használom már régóta. A tapasztalatom az, hogy a connect nem a legjobb. A voda ügyfelesével beszélsz, és leküldenek emilben egy beállítási konfigurációt. Meg kell adni az op. rendszer típusát. Ez lépésről lépésre mutatja, hogy mit hogyan kell beállítani /AT stb./ Ez sokkal megbízhatóban műkösik. Nekem legalábbis. Több telefonnal is próbáltam a dolgot. Amúgy kipróbáltam a Pannont is, és ot is ezt a beállítást adták meg / persze nem pont ezt, hanem a saját adataikkal módosítva/
    ..és mindkét szolgáltató egymástól függetlenül azt mondta, hogy ez job mint a saját progijuk / conect, click /. Nekem bíztosan, és mint mondtam próbáltam már több telefonnal is a dolgot / siemens, nokia , motorola/ és kábellal, és bluetoothal is.
    Amúgy valahol olvastam, hogya voda össze meg vissaz számláz. Nekem soha nem tudták megmondani, hogy éppen hol tartok. Volt olyan hogy az ügyintéző 1 szer azt mondta, hogy már 207 mb.-nál tartok. Minden számláló /teló, szgép/ szerint mégcsak 190mb.-nál jártam. SMS infot lekértem: 190 mb.! 3 napig no net. Ismét ügyfélszolgálat. Kérdésre a válasz: 201mb. Mondom ez hogy lehet, pár nappal ezelőtt a kollégája szerint még 207-nél jártam, azóta nem használtam így csökkent :). A válasz , kérjem le sms-ben, mert az a pontos. Mondom megtörtént, asszerint 190. Válasz: akkor is tulléptema 200-as határt, most már meg se álljak 500-ig:) . Mondom ok. Használtam tovább. Megjött a részletes számla. Vajon mikor léptem út a 200.-at? Onnantól amikor azt mondtam, hogy mostmár mindent bele. Ja és ezt minden hónapban ellehetne játszani. Azóta sz@rok az ügyfészolgálatra, és a teló számlálóját veszem alapúl,meg az sms.-t. A kettő érték nagyon közel van egymáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák