Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionel73
csendes tag
Én tudok egy nagyon jó feltélekkel működő flottát a Vodafonnál. Nincs megkötve, hogy mennyien vannak benne. 5000 forintért lehet beszállni, a havi díj 1800 Ft, ebből lebeszélhető 800 Ft, egymás között ingyen beszélhetünk, más mobil csúcsidőben 22 ft, egyébként 18, nem flotta tag vodafone csúcsidőben 19, nem csúcsban 14, s minden vonalas hívása csúcsidúben és azon kívül egységesen 8 ft.
Ilyen kedvezményeket máshol nem találtam. -
aXXon
őstag
Szerintem átmegyek Select-be.
Most hogy vágom a percdíjakat:
éjjel-nappal: 23,75/perc
sms: 18,75
alapdíj: 1000FT nem lebeszélhető
Kötelező CUG opció 500FT
CUG - szinteén ilyen előfizetéssel rendelkezőket 7,5FT-ért hívhatom...
Sztem nem olyan kedvezméyes, bár 10másodpercenként számol...
en csak ebbol a szosszenetbol gondoltam, hogy ezek a select percdijai, de ezek szerint felreertettem valamit nem picit
-
tsabo84
csendes tag
Nálunk itt volt Gödöllőn az egyetemen a vodafone egy képviselője bemutatni ezt a csomagot. Itt van a kezemben a papír amit adott:
Előfizetési díj: 1000 Ft (100%-a lebeszélhető)
Alap hívási díj:
saját hálózatban minden időben 23,75 Ft
hálózaton kívül minden időben 23,75 Ft
Csoporton belüli hívás opció havi díja 500 Ft
Csoporton belüli hívás, minden időben 7,5 Ft
SMS 18,75 Ft
Csak hogy a fontosabbakról ejtsek szót. Az opció nem kötelező természetesen, csak egy lehetőség... Ja, és még valami: A hívások 30 másodpercenként kerülnek számlázásra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
Megkötik a szerződést, azt mondják jobb mint mondjuk a Select díjcsomag, vagy akármelyik azok közül amelyeket reklámoznak, der a díjcsomag részketeit őők sem kaptáák meg.
Magyarul azt állítod, hogy a Vodafone értékesítői olyan terméket árusítanak, amiről halvány lila segédfogalmuk sincs?
Szerintem valamit nagyon félreértettél, vagy nagyon bepaliztak... -
net84
őstag
egy kicsit sántít a dolog, mert nemtom hogyan fordulhat elő, hogy nem tudják megmondani a percdíjakat...nekem is egy spec előfizum van, aminek szintén nics nagydobra verve a percdíja (a megkötés után levélben küldték meg), de a rendszerben meg tudják nézni az összes létező előfizetés adatait, infóit...
szvsz fogd meg a telefonod és hívd fel az ügyfélszolgálatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest