Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Esxi 4 -› 5 frissítés lehetséges a kezelt VM újrahúzása nélkül? Az a gondom hogy a friss Veeam nem tudja menteni licence probléma miatt. Alapból nincs bajom a jelenlegi esxi verzióval, csak ez a belső VHD mentés nem a legtutibb.
-
Üdv!
Egy teljesen új vm-et akarok elindítani, de ezt a hibaüzenetet kapom:
"Insufficient disk space on datastore".A vason egy datastore van, amelyen ez lenne a 2. vm. Utóbbira még semmi nincs telepítve, ezért nem értem, hogy mi baja van. Van ötletetek?
-
Üdv!
Újra akarok telepíteni egy vendég windows rendszert, szeretném, hogy a régi addig elérhető legyen. Csak egy datastore van, de rendelkezésre áll még szabad hely. Létrehozhatok a fennmaradó területre egy másik vendég rendszert?
A másik kérdésem, hogy az Ethernet csatolónál lehet ugyanazt az eszközt választani? Csak egy adaptert látok, de az egyik RJ45 port a kettőből még kihasználatlan. Közben nyilván az újnak más lenne az IP-je, a végén átírnám. -
Üdv!
Esxi alatt, a "datastore" total capacity az összes diszk méretét jelenti vagy csak használható kapacitást? Az a normális, ha egy diszk mérettel kevesebbet látok?
-
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A Macrium nekem bevált kliensek mentésére, szerverre viszont még nem használtam. Ezért nem teljesen tiszta (a szerver struktúra miatt), ha lementem a vendég windows 2008-ra telepített Macrium Serverrel (trial) a rendszer(partíció)t és szükség lesz a visszaállításra, azt hogyan lehet egyszerűen kivitelezni?
-
Üdv!
ESXi 4.1.0 + Win 2008 párosnál hogyan érdemes biztonsági mentést készíteni a rendszerről? Tudtok valamilyen egyszerűbb leírást linkelni? Köszönöm!
-
A VMware-nél van valamilyen korlát oprendszer tekintetében? Egy Novell 5 is felmenne rá?
-
Hogyan lehet az, ha a konzolon megváltoztatom a jelszót, a VMware vSphere Client-el nem tudok bejelentkezni az új jelszóval? Újraindítás kellhet neki?
A jelszó tökmindegy, többet is próbáltam, nem arról van szó, hogy pl. egy hülye karakter lenne benne. Ha visszaírom az előző jelszót, akkor egyből belép. -
Sziasztok!
Vmware kliens bejelentkezéskor dobja fel:

Ötlet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest