Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
háát igen azt szeretném. jelenleg DAS-megoldás van és az elsődleges ről szeretnék szinkront a másodlagosra.
Keresgéltem megoldásokat, találtam is de mind már a fizetős, vannak scriptek pluginke de mind ha jól láttam akkor fizetős kategória, olcsóbb a raidvezérlő és RAID1. -
klambi
addikt
Csak még 1 kérdés

ha az izoms R210-es szerveren az egyik lokál diszken vannak a VM-ek (sajnos..), megtudom-e oldani, és ha igen hogyan, hogy ha felcsatolom mondjuk datastoreX-nek a másik tárlót, akkor valahogy a türközzem, klónozzam rá az elsődleges storage tartalmát?
-
klambi
addikt
igen igen nem nagy feladatokra lesz. én most pont a h310-et néztem de mindjárt megnézem a h2xx-es sorozatot. Köszi!
Még 1 gyors kérdés, csak a késő délutáni perverzió miatt. gondoltam beleteszem a drivert, azonban nem találtam vib drivert az s100 raid vezérlőhöz. lehet valahogy inf-ből vib-et csinálni (binárisba aztán vib-be?)? vaaagy van valakinek s100 hoz vib csomagja?
-
klambi
addikt
pont a felét már megvalósítottam annak amit mondtál, inkább a negyedét. 2db SSD- van most benne azzal már azért sokkal jobb. A problémám a még mindig a raid. Ha az okos perc s100-as vezérlővel létrehozok RAID1 tömböt akkor az ESXi install után szétesik. Szerintem nem is fogom tudni összetenni a raidet.
Azonban, felismeri és mint storage feltudom venni a másik SSD-t. Hogyan tudom megtenni, azt hogy az egyik datastorage-ot a másikra lemásoljam, vagy tükrözzem egy az egyben? -
klambi
addikt
Szevasztok,
Kicist keresgettem de nem találtam még meg az okát annak, hogy miért csak 50-80MB/s az ESXI 5.5 alatt futatott 2012R2 szervernek a lemezkezelési sebessége...
Valakinek ötlete, hogy tudom ezt növelni???
-
klambi
addikt
még 1 kérdés, azt meg lehet oldani ha printscreen-t nyomok az a host oprendszer vágólapjára kerüljön?
-
klambi
addikt
szevasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a beállításoknál a cpu részben a Virtualizate CPU performance counters pontosan mit is csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest