Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
háát igen azt szeretném. jelenleg DAS-megoldás van és az elsődleges ről szeretnék szinkront a másodlagosra.
Keresgéltem megoldásokat, találtam is de mind már a fizetős, vannak scriptek pluginke de mind ha jól láttam akkor fizetős kategória, olcsóbb a raidvezérlő és RAID1. -
klambi
addikt
igen igen nem nagy feladatokra lesz. én most pont a h310-et néztem de mindjárt megnézem a h2xx-es sorozatot. Köszi!
Még 1 gyors kérdés, csak a késő délutáni perverzió miatt. gondoltam beleteszem a drivert, azonban nem találtam vib drivert az s100 raid vezérlőhöz. lehet valahogy inf-ből vib-et csinálni (binárisba aztán vib-be?)? vaaagy van valakinek s100 hoz vib csomagja?
-
klambi
addikt
pont a felét már megvalósítottam annak amit mondtál, inkább a negyedét. 2db SSD- van most benne azzal már azért sokkal jobb. A problémám a még mindig a raid. Ha az okos perc s100-as vezérlővel létrehozok RAID1 tömböt akkor az ESXi install után szétesik. Szerintem nem is fogom tudni összetenni a raidet.
Azonban, felismeri és mint storage feltudom venni a másik SSD-t. Hogyan tudom megtenni, azt hogy az egyik datastorage-ot a másikra lemásoljam, vagy tükrözzem egy az egyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest