Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
háát igen azt szeretném. jelenleg DAS-megoldás van és az elsődleges ről szeretnék szinkront a másodlagosra.
Keresgéltem megoldásokat, találtam is de mind már a fizetős, vannak scriptek pluginke de mind ha jól láttam akkor fizetős kategória, olcsóbb a raidvezérlő és RAID1. -
klambi
addikt
igen igen nem nagy feladatokra lesz. én most pont a h310-et néztem de mindjárt megnézem a h2xx-es sorozatot. Köszi!
Még 1 gyors kérdés, csak a késő délutáni perverzió miatt. gondoltam beleteszem a drivert, azonban nem találtam vib drivert az s100 raid vezérlőhöz. lehet valahogy inf-ből vib-et csinálni (binárisba aztán vib-be?)? vaaagy van valakinek s100 hoz vib csomagja?
-
klambi
addikt
pont a felét már megvalósítottam annak amit mondtál, inkább a negyedét. 2db SSD- van most benne azzal már azért sokkal jobb. A problémám a még mindig a raid. Ha az okos perc s100-as vezérlővel létrehozok RAID1 tömböt akkor az ESXi install után szétesik. Szerintem nem is fogom tudni összetenni a raidet.
Azonban, felismeri és mint storage feltudom venni a másik SSD-t. Hogyan tudom megtenni, azt hogy az egyik datastorage-ot a másikra lemásoljam, vagy tükrözzem egy az egyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ubuntu Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest