- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Ez érdekes, tisztán emlékeztem rá, hogy úgy 1 éve csináltam, még az ügyfélnek is megírtam, hogy így működik, megkerestem a levelet, válaszolt is, hogy tényleg, kipróbálta, köszöni.
Valamint: https://community.spiceworks.com/t/vsphere-essentials-plus-kit-storage-migration/832778
Ehhez képest ránézve most ugyanarra essentials plus -os clusterre, ugyanazt látom amit te, pedig nem lett frissítve. Egyébként akkor biztosan úgy működött, hogy a storage vmotion job is elindult, majd beledöglött egy licence error hibaüzenet formájában, de "both" opcióval szépen lefutott több esetben is. Furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest