- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
TheProb
üzenetére
2012 R2 óta nem nagyon volt egetrengető új feature, az ingyenes Hyper-V szerver megszűnt, SCVMM vonal halott, on-prem-re nem jön semmi új fejlesztés az MS-től.
Minden fejlesztőjük az Azure-t, O365-öt tolja, on-prem-re csak kb "keep the lights on" policy megy csak nincs hivatalosan kimondva.
Ezt a csatát a VMware nyerte.
Én régen nagy Hyper-Vs arc voltam, de mostanában mindent migrálunk VMware-re ami on-prem maradt. -
válasz
TheProb
üzenetére
Én nem hallottam erről konkrétumot, de nagyon agresszíven terelnek mindenkit az Azure-be, nem lennék meglepve annyira ezen. Másfelől meg azért sokkal alapvetőbb on-prem. szolgáltatás ez mint mondjuk az Exchange (aminek a kivéreztetése már önmagában nem kis balhét okoz az ügyfeleik körében), szóval elég nagy vállalásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest