Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Már olvasom pár órája, de már lassan azt sem tudom hogy mit.....Azt szeretném elérni, hogy a kliens gépeken az alapértelmezett átjáró a szerver legyen (természetesen Internet is legyen). Erre írta a kolléga, hogy 2 nic, egyik net felé néz, másik pedig a privát lan lesz, amihez kell RRAS role. Arra rájöttem h NAT-ban kellene működnie, továbbá azonos vmnet-en legyen mind a szerver és mind a kliens. Csak még mindig nincs net sajna, nem értem miért

"DHCP-ben megadod a WS08 belső lábát, mint átjáró és mint DNS Server."
Ezt sem értem, hogy adom meg DHCP serverben a belső hálókártya címét, ha nincsenek is azonos subnet-en vagy min.....Alapból azt írja a DHCP server, hogy nem valós ip cím :S
Mind1 elrakom magam holnapra, ez már nem lesz jobb

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest