Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Elöljáróban elnézést, hogy nem fog teljesen témába vágni a dolog, de pontosan ebben a témában, általános topikot nem találtam (csak zártat), és nem akartam csak ezért újat nyitni.
Egy Lenovo ThinkPad T500-ason (P8700, 4GB memória) szeretnék Windows 7 alatt Linuxot telepíteni/használni. Különböző okok miatt nem akarok külön partícióra bootolható verziót felrakni, valamint jó lenne kicsit a virtualizácóval is megismerkedni, ezért tettem fel itt a kérdést.
Azt, hogy pontosan milyen szoftverek elérhetőek, melyik mennyire stabil, melyik mire való leginkább stb. azt nem tudom pontosan, ezért az sem biztos, hogy pont ebben a topikban folytatom majd a további érdeklődést (a kérdést bemásolom pár másik topikba is).
Szóval a fenti helyzetben vagyok, és első körben nem tudom melyik szoftvert válasszam. Ti melyiket ajánlanátok, ha a követelmények az alábbiak:
- Microsoftos dolgokat MSDNAA-n ingyen el tudok érni, ezen kívül azonban valami ingyenes verzióra lenne szükség (legalább tanulási célokra).
- 64 bites Windows 7-tet használok egy kétmagos, VT Ready Intel P8700 -as processzon, 4 GB memóriával (ha számít).
- Első körben Linuxot akarok használni vele, méghozzá próbálgatás, egyszerűbb C++ fejlesztéshez.
- Kezdő vagyok a témában, ezért nem hátrány, ha könnyen kezelhető, de ha kell, az angoltól és konfig fájlok farigcsálásától sem riadok vissza (és az olvasástól sem, ha már kiderül majd, hogy melyiket használjam).Kezdetnek azt hiszem ennyi. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest