Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Feldobtam egy új meket vmware7-be az itt leírtak alapján.
- Install után az első két boot-ba belefagyott (a szürke almás indulóképnél), de utána szépen elindult.
- A hálózat alapértelmezett bridgedben - azonnal volt internet. Felbontást nem lehetett változtatni, hang sem volt.
- A gépet beindító Darwin_Snow.iso-t menet közben becsatlakoztattam, majd az asztalon megjelenő vmtools-t telepítettem
- Ismét következett két fagyás, majd helyrerázódott.
- A felbontás immáron szabadon állítható (full hd-s full screen), a shared folders szintén működik. Így már könnyű volt behúzni mac alá és telepíteni az ensoniq audio drivert.
Ezt a hozzászólást mac alól írtam magyar firefox 3.6.3 segítségével (az iTunes pedig éppen internetrádiót nyomat). Már csak a billentyűzetet kell megszokni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest