Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supr@
senior tag
válasz KAMELOT #30743 üzenetére
Illetve azert phanteks enthoo primo, szinten eleg korrekt, es olcsobb mint cosmos/900d
En epp szedem szett az egeszet, pucolom ki, es adom el az egeszet a fenebe. Meguntam, hogy valamit allandoan butykolok, cserelgetek benne, draga hobbi. Igy marad a lapos+xbox.
iszilard: fogadd reszvetemet, tudom milyen erzes, nekem januarban a lapom sult meg, 2hete meg a tapom
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Erdei88 #30380 üzenetére
Egy masik teto esetleg nincs elfekvoben kiprobalni azzal? Nekem akkor csinalta mikor a dual ddc topot hasznaltam, 2ddc volt bekotve, az egyik volt a szorulos-nyoszorgos. Mikor aztan kulon tetot kapott nem volt vele gond, plusz hasznaltam xspc dualbay pumpa-tartaly komboban is, ott se szorult.
-
Supr@
senior tag
válasz Erdei88 #30376 üzenetére
Minimalisan lazitsd meg a csavarokat, amik rahuzzak a tetot. Kulfoldi forumon olvastam annak idejen, hogy ez a gumi gyuru miatt lehet, hogy tulsagosan lapos, puha mar, es tulsagosan ra lehet igy huzni a tetot. A pumpa, ami nalam szorult azota is hibatlan, de mar csak dobozban pihen, lecsereltem hulye fejemmel egy 18w-osra, igaz szinte ingyen volt, ujonnan.
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #30370 üzenetére
Koszonom szepen uraim
Az a ddc szerintem megszorult. A regi nekem is csinalt ilyet, probald ki hogy megkopogtatod a tetejet kicsi, nekem olyankor nyoszorgott kicsit, majd elindult. Kiderult aztan, hogy a teto picit szorosan volt rajta, picit lazitottam rajta, es utana mukodott tovabb gond nelkul.
-
Supr@
senior tag
Nah, legtelenites es csati teszt. Ebayen vettem a csatikat, Barrow markaju, elvileg bitspower utanzatok, csak kb 50%al olcsobbak. Eddig nem eresztenek. Par cso majd meg cserelve lesz, nem vegleges, csak elfogyott, epp hogy eleg lett, igy a csovek minosegeert bocsanat. Idom ugyis van, a szikrazo tap tegnap ment gariba, gondolom nem fognak sietni vele
-
Supr@
senior tag
válasz proci985 #30335 üzenetére
Nah, en pont ezert (tobbek kozott) maradok az akril csovezesnel, ott nincs ilyen problema
MrM94: en mindent atszoktam mosni siman csapvizzel, majd jo bosegesen desztvizzel. Eddig ezzel a modszerrel nem volt gondom, ha vmit nagyon megfog a folyadek, akkor pici ecetes desztiz, majd boseges desztviz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Supr@
senior tag
Szemely szerint en a primochill csoveket szeretem, sokkal puhabbak, tenyleg sokkal jobb iveket lehet vele csinalni, plusz a csatira is konnyebben felmegy a cso, viszont mayhems pastel folyadekkal nem ajanlott hasznalni, ez a hatranya, illetve az ara, kozel ketszer annyiba kerul, mint a masterkleer. Viszont tudtommal az ek is primo csoveket arul.
-
Supr@
senior tag
Nos, nem lesz ma kesz a rendszer, teszt bekapcsolasnal elfustolt a tap pedig elotte 2oraval meg ment, felporogtek a ventik, plusz vilagitas, leteszteltem oket, meg feltoltes elott. Megjott asszony, gondoltam megmutatom neki, helyette kapott tuzijatekot
-
Supr@
senior tag
Sziasztok!
Ha minden jol megy, ma vegre elkeszulok a geppel. Viszont lenne egy kerdesem: mielott feltoltenem a rendszert szeretnem megnezni, hogy minden okes e, ad a kepet, par masodpercre. Ez megoldato, feltoltes nelkul? Kibirja a proci es vga azt a par masodpercet? Inkabb meg most szeretnek meggyozodni arrol, hogy minden okes, mint hogy feltoltes utan ne adj isten vmi nem koser, es engedhetem le a vizet, stb. -
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #30215 üzenetére
Meg kell hagyni, gyonyoru lap, bar nekem a burkolat nelkul tetszik igazan, gyonyoru a feher pcb
-
Supr@
senior tag
válasz ZSZS-CMSC #30204 üzenetére
Irjal ra az nzxt supportra. Nem gyorsak, de ahogy olvasgattam egesz segito keszek. Hatha olcsoert kuldenek eredetit bele, vagy akar ingyen, volt kulfoldi forumon, akinek komplett elolapot kuldtek, otthoni moddignal elbaxta, es kapott egy ujat (nem szponzori ajandek volt)
Snip3r_HUN: ugyanezt vettem penteken, csak ddc-hez nagyon jo kis massziv darab. Mar csak kedden jon a pumpa tarto, aztan elkezdem a becsovezest vegre
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #30159 üzenetére
Az mind1 hogy levegovel vagy vizzel hutod, a termelt ho mennyiseg ugyanannyi igyis-ugyis, csak vizzel a radiknak hala nagyobb a holeado felulet, illetve ha jo az elrendezes akkor a hazbol viszed ki vele a meleget, tehat belul huvosebb lesz mint leggel. De a szobat attol meg ugyanannyira futi fel mint a leghutes. Ha jol tudom, de majd kijavitanak, ha tevedek
-
Supr@
senior tag
-
Supr@
senior tag
válasz #90933760 #29806 üzenetére
A 3770k-nak jo volt a pasztazasa, a haswellt cseszte el az intel, amit valamennyire orvosolt a 4790k-val pl. Nekem a 4790k 4.8-on 1.33v-al kepes felmenni 69-70 fokra (prime95), de a vizem meg nem melegszik annyira fel, max ha 2fokot dob. Viszont ha alapon megy a procim, akkor megall 52fokban prime95 alatt. Sztem az adott fesz miatt annyira meleg neki a proci. Esetleg persze a blokk is lehet nem fexik fel rendesen, de akkor azzal idle is lenne gond sztem.
-
Supr@
senior tag
Ezzel azert nem ertek egyet.Nekem is akril csovezes van, de nem mondanam nehezebbnek a szerelest. Leengedem a vizet, es pl ha vga csere, akkor adott 2cso ki, vga ki, uj be, ha szerencsem van ugyanott vannak a csatik az ujon, ha nem, akkor csinalok 2db uj csovet. Ez egy gumi csovessel sem egyszerubb (volt az is par evig), ha rendezetten van megcsinalva, akkor azzal is uj cso kell, ha szepen ki van centizve, es nincs rahagyva plusz 5centi pl. Teny, picit tovabb tart a csovet hajlitani, mint a gumit meretre vagni, de pl egy proci cserenel tokmind1, cso ki, blokk le, proci csere, blokk vissza, cso vissza, feltoltes.
Plusz egy rendezett rendszernel gumicsovel kellenek konyokok is, adott esetben nem is keves, mig akril csovezesnel nem feltetlenul, csak ha lusta az ember.
plusz nem mattul, szinezodik el, raadasul nekem a szorito gyuruk mindig raszorultak a gumicsore par honap utan, akrillal nincs ilyen baj. -
Supr@
senior tag
válasz proci985 #29554 üzenetére
En most jelenleg akasa viper ventiket hasznalok a tripla radimon, push-pullban, kb 650re szabalyozva pwmel, semmi hangjuk igy, viszont huzatot igy is szepen csinal. Szoval nekem a hang jo (leszabalyozva pwmel) es legszallitas is vigan elegendo.
iszilard: szinte barmilyen "vasiparos" emberke megcsinalja, ha rendes rajzokat, meretezest kap, par sorert es anyag koltsegert. Bat lehet ezen az aron az egesz acel lesz, minimum aluval, de siman megoldhato.
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Nagymelák #29517 üzenetére
A pumpha hangos lesz, helyette egy ddc, max leszabalyzod ha hamgos szamodra.
A radi amit linkeltel az alu, felejtos.
Mennyi a max keret amit szansz ra? Azt told meg kb 5, max 10k-val, es vegyel normalis alkatreszeket. Vagy egy jatekvizet, ha nem tervezed kesobb a vga-t vizezni. -
Supr@
senior tag
válasz BlackSoft #29505 üzenetére
Akril elott nekem is masterkleer volt, meg az volt a legjobb a pastelhez, kb 3honap utan vettem eszre, hogy sargul a cso, bar en betudtam a sunset yellow folyadeknak az akrillal nincs ilyen baj
bar haver gepeben ek kek folyadek van, attol is sargul picot a cso, par honap utan mar.Ja es az nem igaz, hogy nem fog, a gepes pulcsim full sarga foltos, pedig vanishel os probaltuk kiszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Foreverpocok #29400 üzenetére
Phanteks Enthoo Primo hazat nezd meg. Kenyelmes elferne benne minden, az nzxt 820nal tagasabb es jobb elrendezesu! Tapasztalatbol mondom, a phanteks elott egy nzxt 810em volt (belso merete es a vaz ugyanaz mint a 820nak), es sokkal jobb az elrendes. Ha nem kell hdd, akkor 2db quad radi is befer, felulre 60mm vastag egy sor ventivel, alulra meg lenyegeben barmekkora monsta is
-
Supr@
senior tag
Valamilyen uton modon ki lehet iratni a viz hokokat windowsba? 5.25os helyre valo kutyuk kilove, nincs hely nekik.
illetve megegy kerdes: vga megy majd kulon korre megegy kartyaval. Meg lehet csinalni valahogy, hogy a pwm-es ventik a radin a vga hofok alapjan legyenek szabalyozva? En area gondoltam, hogy a vgan levo venti csatira kotnem a pwm kabelt a ventiktol, innen kapna a pwm szabalyozast plusz a jelet (kek zold kabel asszem vagy hogy), a kakaot pedig a taprol. Jelenleg a procihoz igy vannak bekotve a ventieim, ezt szeretnem vgahoz is megcsinalni. Ez igy jarhato? -
Supr@
senior tag
Melyik radi jobb valasztas:
1, 420/45-os alphacool, vagy
2, 480/38-as ek pe, vagy
3, 480/45 alphacool?
Az 1, 2 nagyjabol egy arban lennenek, a 3. a legdragabb.[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
tervezem megegy 290x beszerzeset majd a kozeljovoben, de elotte erdekelne, hogy a radik elegek e hozza.
Amim most van: ek 360/45, alphacool 240/60, ek 120/38. Ez a radi mennyiseg eleg lenne ezeknek? i7 4790k, 290x cf, minden alapon. -
Supr@
senior tag
válasz proci985 #28949 üzenetére
A primochill csovekre szepen ra lehet csavarni az ek csatikat, sokkal konnyebb mint a masterkleer-re. Csak arra figyelj, hogy primochillel ne hasznalj mayhems pastel folyadekot, ha netan tervezned
Henk: nekem meg mindig bejon igy
viszont azok a cpu hofokok... Wow, hat tenyleg nem a legjobb peldany, az i7-em 4.7-en nem megy fel ennyire.[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz m0h0senator #28810 üzenetére
Ezt nem mondanam ek betegsegnek! Szinten 290x-em van, referencia kartya fc ek blokkal, nikkel plexi, es furmark alatt se megy 61fok fole a vrm 1, gpu max 52 volt eddig, de az is ritka, olyankor van vagy 26fok a szobaban. Es en is gyari ek padokkal hasznalom (igaz van a vga-n hatlap, de nem hinnem hogy 20fokot segitene).
Haverom 290x-n is ugyanez a blokk van, hatlap nelkul, es 60 korul szinten megall neki is a vrm1. Sztem vagy rossz meretu pad van a karin, vagy a blokk nem fexik fel rendesen.
ViZion: nalam is mikor bekerult a single radi a korbe, sztem meg 1℃-ot sem hozott viszont plusz bubi gyujtonek jo
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #28539 üzenetére
En evek ota plexis blokkokat, pumpatetot, tartalyt hasznalok, de meg semmi problemam nem volt veluk (kopp-kopp) esszel kell behuzni a csatikat, csavarokat, es nincs baj. Persze ha gyarilag hibas, az mas teszta...
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz proci985 #28427 üzenetére
A 120/45 + 280/30 radi keves lesz a procinak + a 295x2-nek. Nekem az egy darab 290x-em elotte egy 240/60as radin volt 2sor ventivel, igaz 7v-ra szabalyozva, pukpa szingen egy ek-dcp 2.2, es neha vizhofok felment azert 35-36 fokra is, szoba homerseklettol fuggoen. Lehet a kartya homerseklete 70 alatt maradna, de a viz ho biztos felmenne 40 fole.
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #28334 üzenetére
Egy picit javitott rajta, kicsit nyoszorgott a vga mikor felraktam a merevitot
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #28332 üzenetére
Koszike neked vegul mi lett a csovekkel?
-
Supr@
senior tag
válasz fatal1ty1984 #28288 üzenetére
fatal1ty1984: otthon nem tudom hol lehet kapni es mennyiert. Mi itt angliaban valentin napi akcioban csiptuk el oket, forintositva kb 600ft/db aron.
Joshi: amint megjelent a haz, szinte egybol vett egyet, szoval mindenki mas utanoz minket jo ideig egy radi lesz benne, egy 360/60as phobya van felul, vigan lehuti a 4670k +290x parost, vga 50alatt, proci max 56 korul megall
Kbhont: hat igen, meretes, erre mondja valaki, hogy a meret nem szamit
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
-
Supr@
senior tag
Hasznal kozuletek valaki ek hd csatikat akril csovezeshez? A kerdesem az lenne, hogyan erdemes a hajlitott csoveket berakni a csatikba. eloszor a csatit tegyem a cso vegere, es ugy huzzam be a blokkba pl, vagy eloszor a csati a blokkba, aztan be a cso? Csak mert akkor hogyan dugom be a cso masik veget a masik csatiba? Semmi hajlithatosaga a csonek, es hat igy nem passzol bele. Mindenhol csak a kompresszios csatikrol talalok videot.
Remelem erthetoen sikerult fogalmaznom
-
Supr@
senior tag
titoknak nem titok, csak nem akarok buntit erte
ime az uzlet elvileg kuldenek magyarba is csomagot, de lovesem sincs menn yiert es mivel
-
Supr@
senior tag
Sikerult vennem akciosan+25% valentin napi kedvezmennyel ek hd csatikat es akril csovet, igy at valtok en is akril csovezesre.
Az a tervem, hogy csak alap csatikkal oldom meg a csovezest, ahol lehet, tehat hajlitani szeretnem a csoveket, es csak 90fokban. Kerdesem az lenne, hogy hogyan erdemes nekiallni? ertem ez alatt hogy van valami tuti tipp a cso hossz+hajlitasok belovesere, anelkul hogy elpazarolnek x meter csovet? esetleg vmi hajlithato 50cm-es rud, cso, vagy gyurma, vagy barmi, vagy marad a vonalzozas? -
Supr@
senior tag
Lenne egy kerdesem: szallitas (koltozes) elott ajanlott e leengedni a vizet es kivenni a vga-t (fc blokk van rajta), vagy a ket rogzito csavar megtartja? Lusta vagyok szetszedni, viszont hazavagni se szeretnem
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #26862 üzenetére
Phanteks pwm hub nekem 6ventit visz alaplaprol, es gyonyoruen tudom szabalyozni, igaz egyszerre igy mind szabalyozva van, de nem is baj, nekem legalabbis.
-
Supr@
senior tag
válasz MPowerPH #26850 üzenetére
Lakotarsamnak van egy stacker 935 haza, ha gondolod megnezem hogy ferne e be. Amugy jo kos haziko, szereltem mar parszor, egy hatranya van: az alaplapi talca mogott nincs sok hely a kabeleknek, de amugy nagyon tagas es szellos kis haziko. Hova tervezned a 420as radit, a dobozba?
-
Supr@
senior tag
Nos, nem ide tartozik, de hatha: tud valaki esetleg valakit, aki led sorokat keszit rendelesre?egyedi smd ledsorokra lenne szuksegem, egesz pontosan 2db 49cm-es-re citromsarga vilagitassal.
Maganszemely, vagy ceg is jo.
elore is koszonom a segitsegeteket -
Supr@
senior tag
válasz #90933760 #26090 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy a bekevertek kozott az egyik legolcsobb, es egyben legjobb is, ha a sima alap szeriat nezzuk. Az uj pastel szeria tenyleg dragabb, de csak egy arba kerult a mayhems pastel szeriaval, az ice dragonrol es a koolance folyadekokrol meg ne is beszeljunk. En bekevert parti vagyok, leginkabb lustasag es bizalom miatt
plusz lenyegeben olyan szint vesz/kever az meber, amilyemt csak szeretne.[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz F e Z o #26033 üzenetére
Volt 16/10es xspc csovem, kicsit merev volt, viszont jo iveket lehetett vele csinalni. Most mar kb 2eve 13/10eseket hasznalok, volt:
- tygan: szamomra semmi extra, atlagos merevseg, atlagos ivekkel, de legalabb jo draga
- no-name: egyszeruen sz@r, szebb szo nincs ra. Torik, nagyon merev, de legalabb olcso, ha mas nincs, max akkor
- primochill: a szemelyes kedvencem. Puha, kis iveket lehet vele csinalni, nehezen torik, ara elfogadhato, szamomra a plafon. Egy hatranya van: mayhems pastel lotyiket nem szereti, elszinezodik, plusz a folyadekot is kicsit megszinezte nalam.
- masterkleer: legjob ar/ertek aranyban. Ivekben picit rosszabb mint a primochill, picit merevebb, de teljesen jo. Es mayhems pastellel nincs baja, most is ilyen csovet hasznalok.[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #25774 üzenetére
Ekkorka rendszerekben nem szamit igazon, hogy meleg vagy hideg viz, kb max 2fok kulonbseg van a be es kimeno agon, tudtommal, majd a tobbiek megerositenek vagy megcafolnak majd
ha nincs hely, akkor kivulre raknek egy morat, es kesz is[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #25770 üzenetére
Ugy mar jobban hangzik, de inkabb egy duplat raknek en be, plusz hajlanak arra, hogy kulon korre rakjam a 2db vga-t pl a triplara, mar ha hely es penz engedi. Plusz nekem a radit mindig 7v-ra szabalyozott ventik szelloztettek.
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #25766 üzenetére
Ugyanez a radim van a haz tetejeben, volt mar rajta 3570k + 7970, azt szepen hutotte, a viz megallt kb 35fok kornyeken, viszont amikor 2db 7870 + 3570k volt rajta, akkor mar 38-39fokot is elerte, szoval egy 780ti sli-nek szerintem keves lesz, vagyis eleg lenne, cpu nelkul. En legalabbis nem raknam egy korre veluk, egy radira, csak futenek a cpu-t.
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #25537 üzenetére
nagyon jol nez ki igy, hogy csak reszben van foliazva, bejon ez a fajta fekete-feher kombo . neked milyen hofokjaid vannak az egy radival?
-
Supr@
senior tag
válasz MPowerPH #25527 üzenetére
Koszonom szepen
Itt meg van par kep, nem a legjobbak, haverom kezelte a gepet, majd holnap keszitek magarol az egeszrol+elejerol, de meg van rajta kis munka, kebelezes rendezes kicsit.
Snip3r_HUN: koszike, szeretem is a kis mpowert plusz itt figyel a hozza kapott f1-es auto is, szoval imadom A blokkot pedig innen rendeltem, meg egy eve kb, vagyis 1eve decemberben kaptam, de vartam ra kb 2honapot mig megcsinaltak. de megerte varni
-
Supr@
senior tag
Nah, kedves Jezuska (draga asszonykam ) meghozta karacsonyra az uj hazikot, igy ma at is koltoztettem az ujba a kicsiket, plusz elokotortam minden vizes alkatreszt itthon, igy ket korosre epitettem a gepet.
A felso 360/45-os radin van az alaplapi, proci es memoria blokk, ezt hajtja egy xspc tartalyal egybe epitett ddc 1t-plus. A masik koron van a vga egy 240/60-as es egy 120/38-as radin, hozza egy ek dcp 2.2+tartaly kombo.
A vga koron az osszes venti 7v-ra van szabalyozva, a triplan pedig pwm szabalyzassal mennek a laprol, 900rpm-el, igy lenyegeben nema a gep, a ddc is meglepoen halk.
Hofok tesztek most mennek meg, a cpu kor max vizhofok eddig 27.6fok 21fokos szobaban, felora prime95 utan, proci 4.5on 1.2v-al
Felora furmark utan a vga viz 31.9fok, a gpu 49, vram-ek 51/38 fokosak, szoval megerte kulon korre rakni, nem furi fel a procit igy.
Meg nem teljesen bubi mentes, a vga koron meg hallok neha kis bugyogast, de remel mholnapra kimennek belole. -
Supr@
senior tag
Boldog Karacsonyt Kivanok Minden Kedves Forumozonak!
-
Supr@
senior tag
Ezektol a ventiktol sajna ne varj csodat (bar attol fugg mennire vagy finnyas a zajra) nekem 2db ilyen van a radin 7v-ra szabalyozva, es meg ugyis hallom, nem ugy mint a, ek szetthez kapott ek, vagyis gelid ventiket, 7v-on nem csak halkabb, de meg tobb levegot is szallitanak. Egy elonye van ezeknek az ac ventiknek, az ar amugy meg egy yate loon is jobb sztem 7v-on
Es igen, elkapja az embert a viz fuggoseg, en is egy ek szettel kezdtem a masodik vizes palyafutasomat
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #25330 üzenetére
Nem mondom, hogy rossz, csak kicsit csalodtam benne, 2 dolog miatt:
1, a mar emlitett szorito gyuru, tul szuk, nem lehet rendesen racsavarni (mindig parazok, hogy ereszteni fog, de eddig minden okes volt vele)
2, a csati aljan a forgathato gyuru tul keskeny, aminel fogva becsavarom a csatit a G1/4 portba, kezzel nem lehet (nekem nem sikerult) behuzni rendesen, igy vekony hosszu feju fogot hasznalok hozza.
De ez csak az en szemelyes velemenyem. 90fokos 13/10es csatirol, errol, ebbol van negy, az osszes tobbi ek, azok szamomra az idealisak, mondhatni tokeletesek -
Supr@
senior tag
válasz deadwing #25321 üzenetére
Nekem semmilyen ek termekkel nem volt meg gond, viszont az alphacool csatikkal szivok, 4db 90es 13/10esem van, es egy kinszenvedes rahuzni a szorito gyurut, es nem is megy vegig, max felig, de az is csak ko kemeny izzadsag aran ja es en is masterkleer csoveket hasznalok, de a primochillel is ugyanez volt.
-
Supr@
senior tag
válasz seniman #25070 üzenetére
Nos, ek oldalat atnezve ez egy ek d5 dual top, rajta egy EK-XTOP Dual D5 XRES Upgrade Link, egy 250es cso, es egy x3 tartaly alja, amin van 5port, szoval nem gond a feltoltes, akkor se ha x2 alja van rajta 4portal ( bar ha jol tudom az nem megy ra, mas az atmeroja:S)
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz jones965 #25065 üzenetére
Ha jol latom a tartaly tetejen van szabad 1/4es hely, ott fel tudja tolteni, mar ha jol latom a kepen.
Mas tema: a hazam aljaba rakok majd egy dupla 60as radit push-pull-ban, ezt hogy idealis? Alulrol szivjon levegot fel, igy a radirol a langyos levego menjen keresztul a full konfigon es felul tavozzon, vagy belulrol a haz alja fele tavozzon a langyos levego. Melyik az idealisabb? A radi nagyjabol pont a vga alatt lesz a haz aljaban.
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
40-50k csak egy indulo kezdo szettre eleg, ami igazabol a procidra eleg, de itt kb ki is merul. Ebben az arban nem lesz eleg nagy a radi, hogy kesobb vga-t tegyel be a korbe, hdd-t felesleges, kis szellozessel megall 30fokon, annyi meg a viz is lenne kb minimum. Na meg a kerdes, hogy tuning memmyire fontos, akarsz e egyaltalan, akkor jol johet a viz huvosebben tartani a procit, de amugy meg normalis leghuto normal aron (jatek vizeket elfelejteni), a maradekot meg koltsd el wellnessre
-
Supr@
senior tag
válasz seniman #24889 üzenetére
Ez a blokk van nekem is az mpower-en, nikkelezett verzioban. Az ar tenyleg brutalis, en meg kozel 100euro+16euro pk-ert vettem, es varnom kellett kb 2honapot ra, mire legyartottak, nikkelezes, teszteles. A futar viszont 2nap alatt meghozta
viszont helyet ezzel sem nyerne, a felso csati pont olyan helyen van, hogy utban lenne. Tudom, mert nekem is egy switchben van, es a 45os radi+venti alatt kb max egy centire van a csati. -
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #24853 üzenetére
Vigan elviszi a tripla, haver gepeben 4670k 4.4en + 290x, nagyon max 35fokos a viz. De hat ha van radi, es hely neki (switchben pedig van) akkor miert ne
-
Supr@
senior tag
válasz m0h0senator #24823 üzenetére
Az igaz, de a meglevo 360/45os ek triplam nem cserelmem le a masik meg egy 240/60as alphacool, a harmadik meg egy 120/38as ek, ezeknek kell a hely, 2 koros lesz, vga kulon, ezert kell nekem a primo, belefer minden kenyelmesen.
-
Supr@
senior tag
válasz JoceeHunt #24762 üzenetére
nezz korul nzxt es phanteks hazak kozott. phantom 630tol felfele nagyon jo vizre, illetve switch 810 (az van nekem is egyenlore), phantekstol az enthoo pro-t kihagynam, inkabb a luxe, vagy a csucs, a primo (ezt veszem januarban), de ezt csak akkor van ertelme, ha meg akarod pakolni a hazat radikkal, ergo nem csak procit akarsz huteni. na meg persze fugg a kerettol
illetve ha nem kell 5.25-os hely (a pumpat tartalyt meg tudod oldani csotartalyal) akkor nzxt h440
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz norbalia87 #22595 üzenetére
felesleges megegy radi abbol, haverom gepeben egy 4670k@4.4 es egy 290x van rakotve, vigan lehuti, viz hofok max 36fok.
-
Supr@
senior tag
Udvozlet! Egy kerdesem lenne hozzatok.
Tegnap raktuk ossze haverom gepet, vizzel es kicsit sokalljuk a vga vrm1 homersekletet.
a gep:
4670k@4.4 +ek supremacy blokk
Msi r9 290x ek fc blokk, a vga alapon
Phobya radi, 360*60as push-pullban es ek dcp 2.2 pumpa.
10perc furmark utan a vga hofokok:
Gpu 52
Vrm1 78
Vrm2 54
Normalisak ezek a hofokok? Kicsit sokallom a vmr1 homersekletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest