Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz PetiBlasteR #5292 üzenetére
Én személy szerint indokolatlan pénzkidobásnak tartanám. Az ötlet ott bukik meg, hogy legyen egy teljes értékű hűtés a gépen belül, hogy tudd vinni.
De azért legyen egy Mora szintű radiátor még plusszba.
Ennek piszok nagy +költsége van ám. Kb +20.000 csatikkal mindennel az amúgy is 60-70be kerülő hűtésre.
Ha viszont kicsi hőtermelésű a géped akkor meg minek venni hozzá külső nagy radiátort.Árak:
mora2 20K -- ha beszerezhető használtan
Phoyba 9es radi árát nemtudom nagyon ritkán tűnik fel......
mora3 40K
Ventik a nagy radira 10K
kuplung csati 10K -- az szinte sosincs használtan.
2 db T-csati 3K
Én ezt a költséget inkább megspórolnám. Vagy kint legyen a radi vagy bent.
Ugye egyetértünk, hogy a LAN party általában nem békés netezgetéssel telik. Ott kéne legjobban a hűtési teljesítmény ráadásul 1 helységben van több nagy teljesítményű masina. Ha ez nyáron van, nálunk simán megadják magukat a szerényebb hűtésű gépek / PL gamer laptopok / és akkor strandszünet.Szállítás:
Nem tudom szaladgáltál-e már ilyen vízzel teli házakkal, de szinte csak kocsival szállíthatók.
Én legalábbis összesz**nám magam ha ezt el kéne vinnem 3 átszállással BKV-vel.
Szerelni a konyhába is alig bírom kivinni.
Max valami piszok erős hátizsák, ilyen lan partyra gépet hurcolásszós. Ha meg van autó/fuvar, már +1 egység nem számít.
Persze ez csak saját véleményen, lehet máshol vannak olyan körülmények ahol teljesen életképes az egész és megéri...[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
jones965
Modder
válasz PetiBlasteR #5295 üzenetére
Nekem a silverstone TJ-07 házam így van megcsinálva, ellenben ott nincs házon belül hőcserélő.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szerintem ilyet még senki se csinált, mert nem sok értelme van. Ha csak a szállíthatóság a lényeg, akkor egyszerűbb egy külső vízhűtést összedobni. Lényegében fogsz egy elég nagy koffert/dobozt, amibe elfér a szükséges mennyiségű radiátor a szivattyúval meg a tartállyal, illetve egy rekesz, amibe a csatlakozó csövet vissza tudod rakni.
A te megoldásod azért problémás, mert vagy a tuningolt órajeleket kell minden lecsatlakozáskor visszavenni, vagy a belső rendszert kell csúcsra járatni 3-4k rpm-es ventikkel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
Nem tudom itt csinált-e már valaki ilyen megoldást, de egy egyszerű átkötés kell egy elzáró gömbcsap közbeiktatásával a ki és belépő gyorscsatlakozó előtt. Lecsatolás után egyszerűen a szelepet ki kell nyitni, majd értelem szerűen visszacsatlakozáskor elzárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest