Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ViZion #44047 üzenetére
valtozo, eyefinity/surround/4Kra ahol van a kartyaknak helye kifutni magukat van az 80-100% is. vagy nulla, ha nem megy a multigpu.
pl Dirt Rally miatt allitanom kellett a vezerlesen, mert a menuiben is 3dre terheli a kartyakat, jatek kozben meg gyonyoruen skalazoik, ertsd eyefinityben megvan a fix 60fps.
btw ha amugy is van egy szep nagy vized a 290X / 390X / FuryX karik olcsobban mennek, en majdnem vettem egy harmadik 290Xet blokkal egyutt (!) 150 euroert par honapja, aztan rajottem, hogy ahhoz kene egy nagyobb tap is, meg meg holeado felulet (1000Wos tapom van es feluletre kb egy mora3 80-90%a, szoval az mar ugy eleg extrem lett volna, tippre igy is az enyem a topikban meg ugy altalaban a forumon is az egyik legnagyobb fogyasztasu desktop. jo, mondjuk a teljesitmenye nagyon rendben van ahhoz kepest, hogy masfel-ket evesek a videokartyak es ket es fel eve vettem kifutokent az alap felkonfigot)
mondjuk 1070 slit akkor vennek ha biztosan skalazodik az, amivel jaszani akarok. levizezni pedig akkor, ha minimum 3 evre vennem. ja es annak mar csak 4K@60fpsre van ertelme.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest