Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
HollyBoni #45640 üzenetére
10W-os DDC megfelelő lenne. A 18W-os verzióhoz képest halkabb/kevésbé melegszik/a teljesítménye nem sokkal kisebb. Igen, állvánnyal (ha van megfelelő, ha nincs akkor lehet csináltatni olcsón) el tudod helyezni a házon kívül is. Ha kifér a cső azon a résen, akkor megoldható. 20k-ból szerintem nem jönne ki, max egy Corsair H... kompakt rendszer, viszont ez nem bővíthető (igazából bővíthető moddolással, ahogy itt PH-n páran már csinálták), és ezt a rendszer mindenképpen a házon belül tudod csak elhelyezni. Az, hogy egy alap prociblokk mennyibe kerül eléggé változó. Én a T56-os blokkomtól 3k-ért váltam meg, de most apróban nem nagyon látok ilyen árban.
Amúgy 20k-ért már egy nagyon nagyon tuti léghűtőt vehetsz, ami fel veheti a versenyt egy olcsóbb vízhűtéssel, akár verheti is.
És igen, a házba mindenképpen fog még kelleni venti, hogy átszellőztesd a többi hardvert/alaplap, vga....planbmokus fehér hűtőfolyadékot nem hiszem, hogy lehet kapni. Akkor szokott befehéredni, amikor az átlátszó lötyi felhabosodik a levegős rendszerben
Használj fehér csövet, az is megteszi
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest