Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
stevee251
tag
Én bevállalnám a full 1/2"-es rendszert. Mármint a blokkokat, mondjuk erősen függ hogy miket szeretnél hűteni. Viszont nem hinném hogy megéri, teljesitményben nem tudom mennyit hozna, illetve jelentős mennyiségű pénz és idő is lenne. Viszont ha komolyan érdekelne a dolog (az egyediség miatt) akkor nyugodtan keress meg.
Üdv
-
szacsee
nagyúr
Fölös, a highflow csati belseje 10mm átmérő, a menet 11, akármennyi, így leszűkülne.
10-es és 13-as csövet is használtam és semmi előnye a nagyobb csőnek, olyan blokk meg nincs, ami 1/2 colra lenne felkészítve.
Szal 1/4-es csati...highflow, hogy minél nagyobb legyen a belső átmérő (10mm) ezt a gyorscsati meg sem közelíti...hozzá jó minőségű cső 10-es belsővel és max késsel vágod le róla..nálam még bilincs sincs rajta és nem csöpög..mivel a külső átmérője a csatinak vastagabb mint 10mm, ezért áll rajta, mint Katiban a gyerek..
Keresd Nyugdíjast mond meg mi kell, vagy mit szeretnél, majd segít, mivel Ő be tudja szerezni és szeret akár postázgatni is.
Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest