Hirdetés

Aktív témák

• WiZARD

addikt

vízáramlási sebességben/nyomásban az számít, hogy zárt a rendszer, vagy sem? ha igen, akkor mennyit számíthat?
    ha jól sejtem akkor számít... de kérdés hogy mennyit. alapvetően a pumpa dolgát könnyíti meg, és gondolom kellően erős pumpánál nincs nagy jelentősége... de mi számít kellően erős pumpának?

jó kérdések mi? :D

ha vége a vizsgaidőszaknak, akkor asszem lecserélem a csöveket 8as belsőről 10esre...
    kiváncsi leszek mennyit számít.
    addigra talán meglesz nozzle a dtek fuzionba
    és talán shteertől is meglesz a blackplate :p

persze így, hogy a 3 változik egyszerre (sőt, talán procit is polírozok) esélytelen lesz megmondani hogy melyik mennyit számított :( mert hogy egyesével külön mindent nem fogok letesztelni az szinte biztos. ha csak nem fogok nagyon nagyon unatkozni, de erre kicsi az esély, meg lusta is vagyok.

koolance alaplaphűtőn gondolkozok, de több gondom van vele.
    1. 6mm belső (legalábbis a csatiknál), és összenyomástól függően ez sincs 100% biztosítva ha jól látom.
    2. gondolom a víznyomástól fújódik fel a párna. ha nincs elég nyomás akkor nem fújódik elég keményre, tehát nem fog kellően érintkezni a cuccokkal. de hogy lehet kellő nyomást elérni egy olyan eszköznél, aminél ugyanakkora a bemenő cső, mint a kimenő, főleg ha egy zárt rendszerről van szó.
    3. van-e értelme? (illetve egyértelműnek tűnik, hogy van, de nyújt-e ténylegesen bármi pluszt. egy full passziv gépbe talán, de ha már van venti és van minimális légmozgás, akkor már nem vagyok benne biztos)

Aktív témák