Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Roland861010 #173 üzenetére
Nem szeretnék vitatkozni, tesztben is elhangzott mint amit én is korábban említettem hogy olyan körülmények között lettek ezek tesztelve ahogy az átlag felhasználó szokta használni. Xiaomi esetén speciel tudom hogy a kamera app első indításakor az ember pofájába tolja hogy milyen színhűséget szeretnél Leica miatt Oppo esetén nem tudom hogy ilyen agresszívak e vagy sem.
Vivo tudása ennek ellenére szerintem réteg felhasználóknak szól azoknak akik éles felvételt szeretnek mikor a 20 méteres fa tetején ülő bagolyt akarnak fotózni. Többség social media fotós vagy viszonylag kevés kompromisszumal akarnak megörökíteni bámi mást arra a Samsung és az Iphone jelen leosztásban a legjobb. Bár ha OP 13 benne lett volna az se változtatott volna helyzeten mert a legtöbb tesztelő szerint elég közepesre sikerül a kamerás képessége most. Xiaomi 15 Ultra talán ebbe bele tudott volna szólni bár ők még nem jelentek meg így egyenlőre nem relavánsak.
Talán nyáron mikor sok a nappali fény akkor még érdekesebb lenne a teszt hogy akkor hogy állnak a helyzet magaslatán és addigra tálán már Xiaomi 15 Ultra is elérhető lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest