Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speedy007

őstag

válasz Roland861010 #173 üzenetére

Nem szeretnék vitatkozni, tesztben is elhangzott mint amit én is korábban említettem hogy olyan körülmények között lettek ezek tesztelve ahogy az átlag felhasználó szokta használni. Xiaomi esetén speciel tudom hogy a kamera app első indításakor az ember pofájába tolja hogy milyen színhűséget szeretnél Leica miatt Oppo esetén nem tudom hogy ilyen agresszívak e vagy sem.

Vivo tudása ennek ellenére szerintem réteg felhasználóknak szól azoknak akik éles felvételt szeretnek mikor a 20 méteres fa tetején ülő bagolyt akarnak fotózni. Többség social media fotós vagy viszonylag kevés kompromisszumal akarnak megörökíteni bámi mást arra a Samsung és az Iphone jelen leosztásban a legjobb. Bár ha OP 13 benne lett volna az se változtatott volna helyzeten mert a legtöbb tesztelő szerint elég közepesre sikerül a kamerás képessége most. Xiaomi 15 Ultra talán ebbe bele tudott volna szólni bár ők még nem jelentek meg így egyenlőre nem relavánsak.

Talán nyáron mikor sok a nappali fény akkor még érdekesebb lenne a teszt hogy akkor hogy állnak a helyzet magaslatán és addigra tálán már Xiaomi 15 Ultra is elérhető lenne

Új hozzászólás Aktív témák