Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big Bopper
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ja hogy figyelted végig. Akkor passz, fogalmam sincs.
Emlékszem mikor a kacsát kellett befogni szendviccsel de az istenért se akarta megenni én meg dobáltam a lába elé de észre se vette, állandóan rálépett aztán ment tovább a végén meg kiment a kertből. A hajamat téptem az idegtől
-
Big Bopper
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Commanderben beállítások-általános beállítások-képernyő-látszik a rejtett/system file.
Én nem jutottam el addig a játékban ameddig te, mert ráuntam addigra de most megnéztem neked a megoldást.
A méztermelés úgy történik hogy egy Daisy virágot megetetsz a méhhel aztán a kaptárba irányítod. Ha ezt nem akarod minden alkalommal eljátszani akkor veszel neki egy Buzzlegum Keeper Hat-et Petuniánál, akkor automatikusan dolgozni fog.
A Goobaa-val és Moozipan-nal Sunflower-t kell etetni hogy gyapjút és tejet termeljenek, vagy Bonnet és Bell kiegészítőket venni a shopban.Amit írsz az azért van szerintem mert nem egyszerre eszik meg mindent, például egyszer betámolyog a kertbe, befal 6 növényt, azt a játék megjegyzi de nem írja ki. Aztán a következő alkalommal megeszi a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- PS5 fat konzol
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest