- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Tosca
csendes tag
Hű, de sokan lettünk. Amúgy is megyek arra a héten mert mást is kell vennem.
Az áraik a Milleneum Falcon kipuffogóját karmolják, de megkérdezem. -
Tosca
csendes tag
Köszi azért! Most kb. 30-an vagyunk. Az a baj, hogy elszelel a topic mire elolvasnák még egy páran.., de hát ez a szavanna törvénye.
Jó éjszakát!
:o -
tozso
tag
Szerintem a négy betűs svéd áruházban találsz olyat amit szeretnél, ott elég sok minden van.
Na meg persze nem olyan régi butort kell venni az antikváriumban.
Esetleg próbáld meg megnézni egy trofeákat áruló üzletben, vagy ha ott nincs akkor kérdezd meg nem e ismernek egy olyan helyet ahol ezt beszerezheted. -
Kidus
őstag
Az egyik rokonom régiségkereskedő, úgyhogy tudom, nem két fillér egy vitrin. Ha gondolod, küldj egy mailt és megprószálok képeket szerezni, vagy felhívom, és megkérdezem, milyenek vannak, és milyen árban. Persze az sem mindegy, hol laksz, a szállítást is meg kell oldani, ami plusz pénz....
-
Tosca
csendes tag
Iskolákban, múzeumokban nem selejteznek valyon ilyeneket?
-
Tosca
csendes tag
Bútorboltban nem árulnak ilyeneket, ez nem ''hagyományos, piacképes és kelendő'' árucikk. Napóleon vitrinéhez meg kevés vagyok.
-
Tosca
csendes tag
Félkezű vagyok.
-
Tosca
csendes tag
Szükségem lenne egy olyan kiállításos, múzeumos vitrinre. Olyan 1x1 méter, üveg tetővel, 4 falábbal. Gyűjteményt tennék bele, hogy mindíg lássam.
Van valakinek 5lete?
Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest