- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarryPotter
tag
válasz
Gubu0101 #116 üzenetére
Abszolút megértem amit írsz és bár nagyon tetszett az F3 nekem is, nem mertem a keskeny kijelző miatt bevállalni, az F4 azért ebből a szempontból sokkal jobb. Akkuidő nálam elég jól alakul de a munkahelyem megengedi hogy töltsem közben így nekem ez másodlagos. Igen jó az iPhone de a zártság nagyon frusztrál és nem szeretném csak azt és csak úgy csinálni ahogy kitalálta valaki az iost ezért mennie kellett de kétségtelenül voltak előnye is, mondjuk nemsok
-
CarryPotter
tag
-
CarryPotter
tag
Mi ugyan 2 hónapja használjuk a 23at de olyan fluid mint mikor kinyitotta feleségem, a Fold4em is pont olyan fluid mint mikor kinyitottam. Nyilván a 23 ritkán van a kezemben de oda szoktam tenni F4 mellé, szoktam nyomkodni de asszony amúgy is szólt volna ha sz*r lenne, ő is szereti a jót... De F4ről bátran állíthatom hogy snapis, (ugyan gen1, de sokszor mellé tettem 23at, 1-2app van ami néhány milliseccel gyorsabb, de kb az életben sosem veszed észre a különbséget) sosem mégcsak meg sem röccent, pedig power user vagyok...
-
CarryPotter
tag
Vigyázz nagyon fog neki tetszeni
nehogy neked is megtetszen...az új Samukkal semmi gond nincs egyébként, nekem most Fold4van, feleségemnek S23 és mindkettő tökéletesen és hibátlanul teszi a dolgát. Az előzőm 22U volt neki 21U, ezekre inkább azt mondanám, hogy a végére már semmi gond nem volt egyikkel sem... A 22U tudott vicces dolgokat művelni de ezt a "20 mpes akadás"-t sosem tapasztaltam, mégcsak hasonlót sem... Fold4re visszatérve a gyűrődést legalább az első 5 napig látod, utána már fel sem tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas az előny a Galaxy S22 eladásaival szemben, senkit nem zavarnak az S23 Ultra méretei.
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest