- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Ez így most már értem köszönöm mindenkinek !
-
jbauer05
tag
Bocsánat a bénaságomért de ebbe hogy fűzzem bele amit írtatok? Mert most jelenleg így néz ki ha lenyomom a buttont és működik, de kellene bele az amit írtatok de egyszerűen nem megy a belefűzés.
if (radioButton2.Checked)
{
double befogo = Math.Sqrt(Math.Pow(double.Parse(textBox4.Text), 2) - (Math.Pow(double.Parse(textBox3.Text), 2)));
richTextBox2.Text = "A hiányzó Befogó oldalnak a hossza = " + befogo.ToString();
} -
jbauer05
tag
Köszönöm mindkettőtöknek mindjárt kipróbálom.
-
jbauer05
tag
Üdv mindenkinek,
Új vagyok a C# világában mert csak most kezdtem tanulni a nyelvet. Egy kérdésem lenne. Egy form applikációról lenne szó, ami egy egyszerű számítási program, ami áll két textboxból, két radiobuttonből és egy butonból meg egy richtextboxból.
Azt akarom elérni, hogyha lenyomok, egy buttont akkor ellenőrizze, hogy a radiobuttonXX be van e "pipálva" ás ha igen akkor ellenőrizze, hogy a textboxXX kisebb-e a textboxyy-nál és ha kisebb akkor végezze el a számítást amit megadtam neki de ha nem akkor írja ki egy messageboxban, hogy gáz van. Azt sikerült megadni neki feltételben, hogy ellenőrizze a radiobuttont (radiobutton.checked) és csinálja meg a számítást, de azt sajnos nem sikerült megadnom neki, hogy ellenőrizze, hogy a textboxXX kisebb-e a textboxyy-nál.
Valaki segítene ebben? Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged