- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Szeretnék mátrix szorzást csinálni [link], meg is van a hiba viszont az, hogyha egység mátrixszal szorzom a mátrixomat akkor az egység mátrixot kapom vissza. Valakinek valami ötlet?61. sorban van a szorzás.
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Kaptam egy olyan házi feladatot, hogy egy korábbi adatnyilvántartó programomat kell átírnom úgy hogy rekordok tárolásához struktúrát használjak, és mindenhez függvényt kell. Ez meg is van viszont a problémám az, hogy a keresés, és módosítás rész sehogy sem akar össze jönni, vagyis ha olyan azonosítóra keresek ami nem létezik akkor vagy kifagy a program vagy pedig csak kiír valamit ami egyébként nincs benne. Próbáltam már több módot, a törlés részből másoltam akkor sem volt jó szóval nem nagyon tudok vele már mit kezdeni.más: Az miért van, hogy a code::blocks rendesen megjeleníti ahogy elterveztem, viszont nem működik a program? ez alatt azt értem, hogy amikor új adatot akarok megadni akkor folyamat csak új azonosítót kér, a devC++ meg fordítva.
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok! Feltöltenék két tömböt végjelig de az első elem után véget ér a feltöltést és az eredményeket írja.
Valakinek valami ötlet, hogy miért nem megy így? Teljes kód
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest