- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
Hello, azt szeretném kérdezni hogy lehet-e olyan WFA-t készíteni amiben betallózok vele X mennyiségű fájlt (képet) és erről készít nekem egy olyan statikus html oldalt amiben már előre megvannak adva a dolgok (arra gondolok itt hogy "fotóalbum" kinézetben thumbnail képeket pakol be amiket kattintásra felnagyít. A HTML-ben alkalmazni amolyan objektum linkeket mint mondjuk egy körlevél készítésénél, és hogy hogyan tudom azt úgy belőni hogy több fájlt tallózzon be a filedialogból majd a végén pedig generáljon nekem egy HTML page-t ??
Válaszokat előre is köszi, remélem valamennyire érthetően fogalmaztam.
-
xKacsax
aktív tag
Hmm, elnézést a tudatlanságomért, 3 napja kezdtem el C#-ozni.
Na most pedig az a helyzet állt elő hogy így már működik, de az ablak egy aboutbox aminek a beállításai (színek,méretek,kép) az enyémek csak ami az adatmezőkbe lett beírva (mint a gomboknál) ott nem az én szövegeim szerepelnek. Miért van ez ?
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Azt szeretném tudni hogy VS2008-ban csináltam egy formot és egy aboutboxot a formon van 1 gombom és azt szeretném hogy a gombnyomás hatására ugorjon fel az aboutbox, na most néztem tutoriálokat a YT-n de ott mindenkinél private sub típusú a gomb nálam pedig private void, és ha az aboutbox1.show() parancsot próbálná használni akkor nem engedi. Valakinek van valami ötlete a megoldásra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest