- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
Hello, azt szeretném kérdezni hogy lehet-e olyan WFA-t készíteni amiben betallózok vele X mennyiségű fájlt (képet) és erről készít nekem egy olyan statikus html oldalt amiben már előre megvannak adva a dolgok (arra gondolok itt hogy "fotóalbum" kinézetben thumbnail képeket pakol be amiket kattintásra felnagyít. A HTML-ben alkalmazni amolyan objektum linkeket mint mondjuk egy körlevél készítésénél, és hogy hogyan tudom azt úgy belőni hogy több fájlt tallózzon be a filedialogból majd a végén pedig generáljon nekem egy HTML page-t ??
Válaszokat előre is köszi, remélem valamennyire érthetően fogalmaztam.
-
xKacsax
aktív tag
Hmm, elnézést a tudatlanságomért, 3 napja kezdtem el C#-ozni.
Na most pedig az a helyzet állt elő hogy így már működik, de az ablak egy aboutbox aminek a beállításai (színek,méretek,kép) az enyémek csak ami az adatmezőkbe lett beírva (mint a gomboknál) ott nem az én szövegeim szerepelnek. Miért van ez ?
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Azt szeretném tudni hogy VS2008-ban csináltam egy formot és egy aboutboxot a formon van 1 gombom és azt szeretném hogy a gombnyomás hatására ugorjon fel az aboutbox, na most néztem tutoriálokat a YT-n de ott mindenkinél private sub típusú a gomb nálam pedig private void, és ha az aboutbox1.show() parancsot próbálná használni akkor nem engedi. Valakinek van valami ötlete a megoldásra ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest