Új hozzászólás Aktív témák
-
csadrienn
csendes tag
Kedves Cucka!
Már ne is haragudj, de attól, hogy Zsuzsi20-nak is akkora kell leadni a dolgokat mint nekem, nem jelenti azt, hogy ismerjük egymást, és, hogy ugyanannak a tanárnak az agyszüleménye!!! Vagyis gőzöm sincs arról ki az a Zsuzsi20, egyébként. Már említettem korábban, hogy nem akarok programozó lenni, nem tehetek arról, hogy ilyet is tanítanak. Attól még másból lehetek jó, hogy ehhez nem értek.
Azért mertem erre a fórumra írni mert a korábbi fórumhozzászólásokat olvasgattam, és elég sokan nagylelkűen segítettek másoknak, és bíztam abba, h nekem is fognak. De hát, erről ennyit! Minden esetre köszönöm annak, aki megpróbál segíteni nekem.De már nincs szükségem a segítségedre, mert ma vizsgáztam belőle és sikeresen!!!
-
Lortech
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest