Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
acélkemény
csendes tag
Hogy lehet MP3-at beletárolni egy cellába? Én egy varbinary(MAX)-ra gondoltam mint tárolónak. Kezdo vagyok, elore kozlom
Szóval, bele akarok egy mp3-at tolteni egy cellába, ezt hogy érdemes megcsinálni?Masik kerdesem, probaltam vagolapra tenni egy MP3-at hex formában, de nem nagyon engedi paste-lni az Management Studio
Azért ezt meg lehet oldani? És hogyan?Ja, amúgy most nem igazán érdekelnek SDK megoldáok, mivel leginkább gyakorlásra tervezem. Csak ez most nekem így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval, bele akarok egy mp3-at tolteni egy cellába, ezt hogy érdemes megcsinálni?