Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Újabb probléma... ez inkább Visual Studio 2010 használati probléma lehet... (az ultimate verziót raktam fel, ami egy SQL 2008-t is feltett).
1. De... Az alábbi kóddal szeretnék létrehozni táblát Asp.Netben, ha a server explorerben az adatbázisra jobb klikkel menü / New Querry, ott feljön egy ablak és a már létrehozott abalakokat mutatja... holott a tutorial szerint oda kéne az alábbi sorokat bemásolni (ott VS 2008-van). Ezeket az sql parancsokat hogyan tudom használni? Hova, hogyan másoljam be a VS-be hogy nah itt a táblát kissrác

CREATE TABLE [dbo].[Person](
[PersonID] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
[FirstName] [varchar](30) NULL,
[LastName] [varchar](30) NULL,
[Email] [varchar](150) NULL
) ON [PRIMARY]
Na ezt hogy tehetem meg?2. App_Data mappához hozzáadok egy új SQL adatbázist. Ekkor a server explorerben létrehozok egy táblát, ebben az excel nézetben..., (habár itt is szeretném tudni, hogy hogyan lehetne a fenti sorokkal), de hiába csináltam meg manuálisan ezzel a módszerrel, a class view-ben nézve, a táblának nem hozott létre osztályt... (Person táblának kellene lennie person.cs fájl - osztály). Ezt hogyan lehet elérni
3. Lehet hogy külön le kellene töltenem az SQL Express-t és úgy ott külön adatbázist létrehozni? A Microsoftos Webinstaller, és a gépen is a sima Microsoft Sql Server 2008 ott figyel, de configuration manager, error and usage reporting, installation center, és Import and export data funkciók érhetők csak el.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- ASUS routerek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő