- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Újabb probléma... ez inkább Visual Studio 2010 használati probléma lehet... (az ultimate verziót raktam fel, ami egy SQL 2008-t is feltett).
1. De... Az alábbi kóddal szeretnék létrehozni táblát Asp.Netben, ha a server explorerben az adatbázisra jobb klikkel menü / New Querry, ott feljön egy ablak és a már létrehozott abalakokat mutatja... holott a tutorial szerint oda kéne az alábbi sorokat bemásolni (ott VS 2008-van). Ezeket az sql parancsokat hogyan tudom használni? Hova, hogyan másoljam be a VS-be hogy nah itt a táblát kissrác

CREATE TABLE [dbo].[Person](
[PersonID] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
[FirstName] [varchar](30) NULL,
[LastName] [varchar](30) NULL,
[Email] [varchar](150) NULL
) ON [PRIMARY]
Na ezt hogy tehetem meg?2. App_Data mappához hozzáadok egy új SQL adatbázist. Ekkor a server explorerben létrehozok egy táblát, ebben az excel nézetben..., (habár itt is szeretném tudni, hogy hogyan lehetne a fenti sorokkal), de hiába csináltam meg manuálisan ezzel a módszerrel, a class view-ben nézve, a táblának nem hozott létre osztályt... (Person táblának kellene lennie person.cs fájl - osztály). Ezt hogyan lehet elérni
3. Lehet hogy külön le kellene töltenem az SQL Express-t és úgy ott külön adatbázist létrehozni? A Microsoftos Webinstaller, és a gépen is a sima Microsoft Sql Server 2008 ott figyel, de configuration manager, error and usage reporting, installation center, és Import and export data funkciók érhetők csak el.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest