Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Sziasztok!
Excel 2003-ban makrózom. Kérdésem: lehet programozottan exportálni Excel munkalapot DBF-be? Tehát hogy ne kelljen a usernek a Mentés másként-et se használnia.
-
Surda
tag
Sziasztok.
VB.NET 2005.
Oracle 10g.
SqlDataSource
Lekérdezés eredményét Label-be vagy TextBox-ba.
DE HOGYAN???????????
-
Surda
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy EXCEL makró ne egy gomb lenyomására, hanem egy cella tartalmának módosításakor automatikusan fusson le? -
Surda
tag
Új info, hátha hasznos: ahol eddig nem futott, ott úgy fut, ha az egészet átmásolja a user egy új munkafüzetbe, de ezt nem várhatom el a leendő felhasználóktól.
-
Surda
tag
Köszi! Azóta sikerült máshogy megoldani.
Most viszont az a gondom, hogy máshol nem fut a makró. Végigfuttattam lépésenként a userrel, és ezt a hibát írja ki:
Compile error:
Can't find project or library
Ez egy Str() függvénynél jön elő. Ezt nagyon nem értem. Nem találja azt a komponens-könyvtárat,
amiben az Str() van? Én azt hittem, hogy ez alap, a Visual Basic gyári függvénye.
A Referenciák között kell valamit hozzáadni esetleg?
Nálam ez van:
Windows 2000 SP4
Office 2000 SP3
A kollégám gépén ugyanezek, és ott fut is hibátlanul a progi. Ahol nem fut, ott XP van, és Office
2003. -
Surda
tag
Hali!
Újabb kérdésem van (az előzőt megoldottam másképp
):
VB 6.0-ban írok Excel makrókat. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a felhasználó, aki megnyitja a munkafüzetet, ne lásson bizonyos munkalapokat, de a program el tudja érni? Ha az Excel-lel elrejtem a lapot, akkor a makróban sem tudok átváltani rá, mert
Sheets(''akármi'').select-re ez a hibaüzi jön:
Run-time error '1004':
Worksheet osztály Select metódusa hibás -
Surda
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy tudom megállapítani makróval, hogy mi az őt tartalmazó Excel tábla elérési útja? -
Surda
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdésem van. Excelben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy munkafüzet megnyitásakor automatikusan elinduljon egy Form? Így próbáltam:
Sub auto_open()
Run UserForm1
End Sub
...de azt írja:
Run-time error '450': Wrong number of arguments or invalid property assignment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
):