Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Sziasztok!
Excel 2003-ban makrózom. Kérdésem: lehet programozottan exportálni Excel munkalapot DBF-be? Tehát hogy ne kelljen a usernek a Mentés másként-et se használnia.
-
Surda
tag
Sziasztok.
VB.NET 2005.
Oracle 10g.
SqlDataSource
Lekérdezés eredményét Label-be vagy TextBox-ba.
DE HOGYAN???????????
-
Surda
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy EXCEL makró ne egy gomb lenyomására, hanem egy cella tartalmának módosításakor automatikusan fusson le? -
Surda
tag
Új info, hátha hasznos: ahol eddig nem futott, ott úgy fut, ha az egészet átmásolja a user egy új munkafüzetbe, de ezt nem várhatom el a leendő felhasználóktól.
-
Surda
tag
Köszi! Azóta sikerült máshogy megoldani.
Most viszont az a gondom, hogy máshol nem fut a makró. Végigfuttattam lépésenként a userrel, és ezt a hibát írja ki:
Compile error:
Can't find project or library
Ez egy Str() függvénynél jön elő. Ezt nagyon nem értem. Nem találja azt a komponens-könyvtárat,
amiben az Str() van? Én azt hittem, hogy ez alap, a Visual Basic gyári függvénye.
A Referenciák között kell valamit hozzáadni esetleg?
Nálam ez van:
Windows 2000 SP4
Office 2000 SP3
A kollégám gépén ugyanezek, és ott fut is hibátlanul a progi. Ahol nem fut, ott XP van, és Office
2003. -
Surda
tag
Hali!
Újabb kérdésem van (az előzőt megoldottam másképp):
VB 6.0-ban írok Excel makrókat. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a felhasználó, aki megnyitja a munkafüzetet, ne lásson bizonyos munkalapokat, de a program el tudja érni? Ha az Excel-lel elrejtem a lapot, akkor a makróban sem tudok átváltani rá, mert
Sheets(''akármi'').select-re ez a hibaüzi jön:
Run-time error '1004':
Worksheet osztály Select metódusa hibás -
Surda
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy tudom megállapítani makróval, hogy mi az őt tartalmazó Excel tábla elérési útja? -
Surda
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdésem van. Excelben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy munkafüzet megnyitásakor automatikusan elinduljon egy Form? Így próbáltam:
Sub auto_open()
Run UserForm1
End Sub
...de azt írja:
Run-time error '450': Wrong number of arguments or invalid property assignment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest