- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
martonx #1637 üzenetére
Sziasztok!
Amikor készítettem, hibaüzenetet adott, ha nem volt előtte Call. Kis piros felkiáltójel, mint értelmetlen utasítás.
Ami érdekes, az az , hogy a help, és a neten lévő források szerint is jól írtam.
Most viszont próbaként kitörölve a Call utasítást is tökéletesen működik.. -
kisi
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat !
Az első kérdésre tökéletesen sikerült a válaszok alapján megoldást találni, a felugró form kérdésével még küzdök.
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Most kezdek ismerkedni a Visual Studio 2010 VB részével.
Egy olyan problémába akadtam amivel valamiért nem bírok boldogulni, pedig valószínűleg egyszerű, és kézenfekvő a megoldás:
Private Sub KilépésToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles KilépésToolStripMenuItem.Click
MsgBox("Biztos ki akarsz lépni? Mindent mentettél?", Title:="Kilépés", Buttons:=MsgBoxStyle.OkCancel)
If eredmeny() = MsgBoxResult.Ok Then Close()Valamiért nem tudok kilépni.. Valószínűleg nem jól, vagy nem megfelelően kérdezem le az MsgBox visszatérési értékét. Vagy egyszerűen az MsgBox-ra értődik a Close() utasítás így?
Egy másik kérdésem az lenne, hogy milyen utasítással lehet egy formon felépített menüszerkezetből ( Private Sub ValamiToolStripMenuItem1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles ValamiToolStripMenuItem1.Click )
egy új ablakot felhozni, amin pár adat bekérhető, pld inputbox, stb.. és ezek eredményeit visszaadni a főalkalmazásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest