Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Sziasztok!
Amikor készítettem, hibaüzenetet adott, ha nem volt előtte Call. Kis piros felkiáltójel, mint értelmetlen utasítás.
Ami érdekes, az az , hogy a help, és a neten lévő források szerint is jól írtam.
Most viszont próbaként kitörölve a Call utasítást is tökéletesen működik.. -
kisi
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat !
Az első kérdésre tökéletesen sikerült a válaszok alapján megoldást találni, a felugró form kérdésével még küzdök.
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Most kezdek ismerkedni a Visual Studio 2010 VB részével.
Egy olyan problémába akadtam amivel valamiért nem bírok boldogulni, pedig valószínűleg egyszerű, és kézenfekvő a megoldás:
Private Sub KilépésToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles KilépésToolStripMenuItem.Click
MsgBox("Biztos ki akarsz lépni? Mindent mentettél?", Title:="Kilépés", Buttons:=MsgBoxStyle.OkCancel)
If eredmeny() = MsgBoxResult.Ok Then Close()Valamiért nem tudok kilépni.. Valószínűleg nem jól, vagy nem megfelelően kérdezem le az MsgBox visszatérési értékét. Vagy egyszerűen az MsgBox-ra értődik a Close() utasítás így?
Egy másik kérdésem az lenne, hogy milyen utasítással lehet egy formon felépített menüszerkezetből ( Private Sub ValamiToolStripMenuItem1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles ValamiToolStripMenuItem1.Click )
egy új ablakot felhozni, amin pár adat bekérhető, pld inputbox, stb.. és ezek eredményeit visszaadni a főalkalmazásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest