Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Helló!
Az is megoldás lehetne, ha a MSDV tulajdonság ablakában található gombokat használnám. De ehhez valahogy meg kellene oldani, hogy a fx.ShowPropPage hWnd módón meghívott ablaknak ne legyen kerete, és meghatározott helyen jelenjen meg, akár formon belül, de az sem baj, ha csak simán nincs kerete. Egy formból lehet állítani egy másiknak a kinézetét? Legalább ha csak a helyzetét lehetne állítani, és a fölösleges részeket kitakarni, az is már jó lenne. Ezeknek a tulajdonság lapoknak mindig több füle van, és jó lenne, ha csak az általam kiválasztott jelenne meg.
A másik, hogy WinAPI függvényekkel lehet valahogy vezérelni egy olyan formot, amit nem látok?
Előre is köszi a segítséget! -
szasza_1
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Odáig sikerült eljutnom, hogy létrehozok egy ilyent: Dim cam_kont As VBVideoControl vagy Dim cam_kont As CameraControlInfo, de ezek nem akartak működni, és az MSDN-en sem találtam leírást. De viszont találtam olyant, hogy IAMExtTransport a DirectShow Interface-k között (http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/directshow/htm/iamexttransportinterface.asp) de ezt nem tudom, hogy hogy kell használni.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest