Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Helló!
Az is megoldás lehetne, ha a MSDV tulajdonság ablakában található gombokat használnám. De ehhez valahogy meg kellene oldani, hogy a fx.ShowPropPage hWnd módón meghívott ablaknak ne legyen kerete, és meghatározott helyen jelenjen meg, akár formon belül, de az sem baj, ha csak simán nincs kerete. Egy formból lehet állítani egy másiknak a kinézetét? Legalább ha csak a helyzetét lehetne állítani, és a fölösleges részeket kitakarni, az is már jó lenne. Ezeknek a tulajdonság lapoknak mindig több füle van, és jó lenne, ha csak az általam kiválasztott jelenne meg.
A másik, hogy WinAPI függvényekkel lehet valahogy vezérelni egy olyan formot, amit nem látok?
Előre is köszi a segítséget! -
szasza_1
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Odáig sikerült eljutnom, hogy létrehozok egy ilyent: Dim cam_kont As VBVideoControl vagy Dim cam_kont As CameraControlInfo, de ezek nem akartak működni, és az MSDN-en sem találtam leírást. De viszont találtam olyant, hogy IAMExtTransport a DirectShow Interface-k között (http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/directshow/htm/iamexttransportinterface.asp) de ezt nem tudom, hogy hogy kell használni.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs