Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nos, végre eljutottam odáig, hogy kipróbáljam.
Nem működik!
A vonalkód olvasó nem olvassa, pedig ez nem valami himpli-hampli 500 Ft-os vonalkódolvasó.Most úgy vagyok mint Edison az első 1000 villanykörténél, most már tudom, hogy ez a megoldás nem vezet a kívánt eredményre.
-
vilag
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Elképzelhető, hogy működik, bár ebben az esetben biztos, hogy nem a ragszámon szereplő vonalkód "képét" kapod vissza. Ennek oka az, hogy nem történik rövidítés (mind az általam közzétett 1. változatban sem).
Beszélgettünk erről a kollégával és arra jutottunk, hogy valóban lehetne rövidíteni a programkódot, hogy ha figyelembe vennénk a postai ragszám tényleges hosszát, mert jelenleg 'bármilyen' hosszú vonalkódot kezel, nem csak 16 karakterig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Napelem
- További aktív témák...
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest