- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
válasz
Cpt. Flint
üzenetére
A txt úgy működik mint egy csv fájl. A benne lévő adatok ";" vannak elválasztva.
Minden loggolni kívánt eseménynél a txt-ben egy egész sornyi adat tárolódik le.
Bocsánat mindenkinek a nem egyértelmű leírásért. Megpróbálom beszúrni a programkódomat.
Jelen pillanatban a kiolvasásom így van megírva (AutoIt):;### 2db feltétel esetén:
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=0 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=1 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
.
.
;### 3db feltétel esetén:
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=1 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
.
.
.Ebből az IF ciklusból kellene számításaim szerint 720db de eddig csak 3 feltételig írtam meg ami kb. 21db.
Ezt le lehetne egyszerűsíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest