Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Ez akár jó is lehetne, de túl hosszú és ha jól látom akkor minden egyes (keresett) oszlopfejléc szövegre meg kéne írni, ami több fáradtság lenne, mint ha minden egyes változáskor (ami mondjuk ritkán fog változni ha egyszer elkészült az egész) kézzel újraszámozom a megfelelő kódrészletet.
Nincs esetleg valami rövidebb megoldás?
Én gondoltam a vlookup-ra, de aztán elvetettem, minthogy meg kéne adni melyik oszlopban keresse a keresési értéket, de ha ezt tudnám akkor már nem volna szükség az egészre.
Tulajdonképpen nekem az is elég lenne, ha találnánk valami olyan megoldást ami megmondja, hogy a keresett szöveg milyen számú oszlop milyen számú sorában van (persze elég csak az oszlop száma is). Innen már nyert ügyünk lenne.
Egyébként köszönöm az eddigi ötletelést is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest