Hirdetés
- Google Pixel topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ne haragudj meg, de nem szeretném elárulni pontosan mi a feladat, és szerintem nem is az a fórumozás célja, hogy más oldja meg helyettünk a feladatot. Ezért kérdeztem általánosságban. Így lesz véleményem szerint a legtöbb fórumozó számára hasznos az általad javasolt megoldás is.
Egyébként köszönöm a hsz-edet! A listview-ból való törlés valóban egyszerű megoldás lenne, csak szerintem nem túl elegáns ilyenkor újraépíteni a kollekciót.
Mivel a kollekció elemeire csak az indexükkel lehet hivatkozni, az okozta a gondot, hogy a névsorba rendezett lista indexei összekeveredhetnek az eredeti kollekció indexeihez képest. A megoldást közben én is megtaláltam (pár órás próbálkozással rájöttem), hogy a collection elemeire lehet key-el is hivatkozni. Mivel a key sem visszakereshető programból, (így a listview feltöltésekor sem tudom átadni az adott elem key-jét), a kollekció minden objektumához hozzárendeltem egy-egy key integert. Ezt a key-t átadva a kollekció remove metódusának törölhető a kívánt elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő