- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ne haragudj meg, de nem szeretném elárulni pontosan mi a feladat, és szerintem nem is az a fórumozás célja, hogy más oldja meg helyettünk a feladatot. Ezért kérdeztem általánosságban. Így lesz véleményem szerint a legtöbb fórumozó számára hasznos az általad javasolt megoldás is.
Egyébként köszönöm a hsz-edet! A listview-ból való törlés valóban egyszerű megoldás lenne, csak szerintem nem túl elegáns ilyenkor újraépíteni a kollekciót.
Mivel a kollekció elemeire csak az indexükkel lehet hivatkozni, az okozta a gondot, hogy a névsorba rendezett lista indexei összekeveredhetnek az eredeti kollekció indexeihez képest. A megoldást közben én is megtaláltam (pár órás próbálkozással rájöttem), hogy a collection elemeire lehet key-el is hivatkozni. Mivel a key sem visszakereshető programból, (így a listview feltöltésekor sem tudom átadni az adott elem key-jét), a kollekció minden objektumához hozzárendeltem egy-egy key integert. Ezt a key-t átadva a kollekció remove metódusának törölhető a kívánt elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- PC Architech Branding
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest